onsdag 30 april 2014

Kraftig spånsug

SV: Hemmabygge av spånsug med impeller och allt. Nå jag tänker om det ska va värt mödan är det bäst man gör en ordentligt kraftig maskin. Sen när det ska gå igenom alla rör och separatorn så blir det inte lika mycket blås heller.


Men det borde vara mer än . Europac EP-702A är en kraftig mobil trefas spånsug av industrikvalitet med säck av tyg, både över- och undersida.

Konstruerad för att uppta så litet utrymme som möjligt. Tömning av uppsamlingssäcken sker lätt med ett handgrepp. Tekniska data: Nätspänning. Köpte mig en begnagad Luna spånsug härommånaden, se bilder nedan.


Köpte även en meter lång 100mm-slang till sugen för att testa lite innan. Denna enhet var placerad i en ljuddämpad låda och suger luft genom en tygsäck placerad i en kraftig plåttunna. Denna och den ljuddämpade lådan har jag tyvärr inga bilder på.


Vid en snabb provkörning så visade sig den har betydligt mer vakuum, men mindre flöde än en spånsug.

Anvendes til damp og svejserøg. Flexslange for materialetransport, almindelig (4mm). Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i objektsbeskrivningen. Objektsbeskrivningen är framtagen efter bästa möjliga . Anv för hyvelmaskin el dylikt.


Vores CENTAB spånsugeanlæg er en kraftig serie af spånsugeanlæg som opfylder tidens krav til kvalitet og pris. Serien af ventilatorer spænde bredt og dækker ethvert behov. Spånsugeren er med stk. Filteranlæggene er som . Hjulgående, inkluderat spånstos i kraftig plåt, påslag.


Kraftig stabil spånsug med tjockare typ av filter. Uppsammlingssäck m3. Motor kw,4volt, fas, Amp Ljudnivå 78 . Söker kraftig spånsug , fräs, 4-kutterhyvel mm.


Branden vid Boo Hjortkvarns sågverk under torsdagmorgonen betraktar företagets v Almar Burvall, bara som ett tillbud. Det var en överhettad motor till en igenproppad spånfläkt som orsakade branden vid sågverket.

Rökutvecklingen var dock kraftig. För ett knappt år sen brann torkarna vid sågverket i .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.