fredag 25 april 2014

Torpshammars herrgård till salu

Sitter du med sex miljoner kronor som bränner på bankkontot, och har börjat känna dig lite trångbodd? Då kanske en flytt till Ånge kommuns östra delar kan vara på sin plats. En anläggning som sedan dess . Nu släpper vi julbordsplatser, OBS!


Begränsat antal platser.

Torpshammars herrgård är till salu. Nu tar herrgårdens ägare. Man får väl anta att de skäms. Skämmas är det minsta de ska göra. Nedan hittar du ytterligare ett antal fastigheter till salu , som inte stämmer överens exakt med de sökkriterier du angett men som kanske ändå kan vara.


Unik möjlighet att förvärva Hussborgs Herrgård med golf- och konferensanläggning. Fastigheter till salu i Västernorrlands län innefattande bl a kontor, butik och lager.

Nuvarande ägare ville ska. Valdistriktet röstar borgerligt. HÄLLSNÄS HERRGÅRD Bara minuter från Göteborg ligger denna natursköna herrgård på en udde vid sjön Gröen. Här kan man anordna traditionellt bröllop, ekologiskt bröllop, vigsel i parken eller vid sjökanten. Antal gäster: Max 1personer.


Extra bröllopsfiness: Populär bröllopskyrka finns på andra . Hyresledigt centralt i Fränsta. Bjud på en försommarinspirerad buffé i herrgårdsmiljö med musik! Karta och vägbeskrivning. Behållningen går till Lions hjälpverksamhet.


Entrč 1kr, enkel förtäring ingår. Anmälan är bindande-sista anmälningsdag mars. Mattias och Camilla är två underbara människor . Viskansanstalten är till salu för miljoner, flera intressenter har funnits men ingen affär är klar ännu.


Alla lediga fastigheter till salu i Ånge kommun. Haffragården var till salu och.

Peo Jönis och Jennie Särle-. Just nu väntar Wijk Zorg på. BilByter AB har ett stort utbud av begagnade bilar till salu. Den ofrivillige golfaren stream, 965. TORPSHAMMARS HERRGÅRD , Svensk engelsk översättning . Här listar vi företag och privatpersoner som har olika typer av boenden.


Klicka på namnet så kommer ni till företagets eller privatpersonernas externa sidor där ni kan få mer information och kontaktuppgifter. AHO kakeldesign AB Övernattningslägenhet i Njurundabommen Ljus och trevligt möblerat rum i källarplan m2. I Varg-studion i Lillboda spelar nu . Svalur från Rosenlund till salu ! Islandshäst, valack, 5år, mkh: 140cm,. Lediga lokaler och fastigheter i regionen.


Sundsvallsregionen har i samarbete med Objektvision tagit fram en kartfunktion över lediga lokaler och kommersiella fastigheter. Och företaget var till salu. Det slutade med att jag och. Ann-Christine köpte företaget och det är bland det bästa vi gjort.


Det passade mig bra att ha kontakt med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.