onsdag 30 april 2014

Byggnadsmaskiner lund

Om företaget BYGGNADSMASKINER I LUND AB, UTHYRNINGSDEPÅ i Eslöv. Senaste räkenskapsåret gjordes en förlust på 5TKR. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Byggnadsmaskiner i Lund AB är ett litet aktiebolag med anställda.


Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer.

Visa fler bolag på denna adress. Alla siffror anges i hela tusental. Ja, registrerad för F-skatt.


Uthyrare av bygg- och anläggningsmaskiner . Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar. Byggnads-Maskiner i Lund , recensioner från riktiga människor. Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är riktigt bra och mindre bra i och runt om Lund.

Vi är idag sammanlagt anställda. Branscher: Bygg- och arbetsmaskiner, uthyrning,. Firmatecknare: Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av.


En samling av BYGGNADSMASKINER I LUND UTVECKLINGS ABs konton, uthyrare, lediga lokaler och artiklar på lokalguiden. Bergman, Helen Birgitta Bergman, Magnus Peter. Allt kan du hitta här hos oss! Hitta fler jobb inom Mekaniker i Skåne län.


Lund , Sweden - and then read company reviews on IsJobspay. Arbetsförmedlingen - dagar sedan - spara jobb - mer. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande. ArbetslivserfarenhetServicetekniker, maskin: Mindre än. Markera som favorit Anmäl . På vårt företag är vi anställda.


Vi har även återuthyrare i Anderslöv. Vi bidrar till samhället genom vår verksamhet, men även via skatterna vi betalar.

Vi och andra företag i Sverige är viktiga för att det samhällsekonomiska kretsloppet ska fungera. När vi anställer och växer kan vi producera fler varor och tjänster men också bidra med skatteintäkter som . Telefonnummer, karta, adress och företagsinformation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.