måndag 30 juni 2014

Arbetsplattformar aluminium

Klicka här för att välja mellan egenskaper som storlek, vikt och mobilitet. Total längd för stegar utan plattform. Minsta plattformsarea millimeter. Högsta värde inom parentes.


Mobila och modulära aluminiumplattformar för underhåll av rälsfordon.

Plattformstrappa av aluminium , rullbar, graders lutning. Beställ arbetsplattformar direkt från Stegfabriken. En arbetsplattform är en ideal typ av stege för företag som vill ha en säker och stabil lösning för att arbeta på höjden. Dessa stegar har ofta många.


Laggo TML Mobil Trappa - Aluminium. Arbetsplattformar aluminium Bra Arbetsmiljöval godkända. Stort utbud av stabila stegar och arbetsplattformar för arbeten inom- och utomhus.

Med våra rullbara arbetsplattformar med fotsteg och räcken står du extra stadigt på alla höjder. Våra arbetsplattformar kan med fördel användas av dig som utför montagearbeten, målar eller arbetar på lager eller i butik. Rullbar arbetsplattform i förzinkat stål och plattform av aluminium.


Den fällbara versionen är enkel att transportera. Halksäkrade aluminiumsteg borgar för hög säkerhet. Specialanpassade trappor och andra konstruktioner av aluminium. Tål höga påfrestningar och daglig användning.


En stabil och fällbar arbetsplattform som är enkel att fälla ihop. Stommen är tillverkad i aluminium som gör plattformen säker och lätt. Utrustad med djupa, bekväma steg och en väl tilltagen överplatta.


Underhåll, målning, tillfälligt montagearbete är typexempel, men också för lagerarbete är en plattform idealisk. De är lätta att flytta och den fällbara versionen är enkel att transportera. Elförsinkade räcken i stål och halksäkrade steg . Trappstege i aluminium med säkerhetsband och 6mm hög stödbåge med verktygsh.


Z6AMA Överstegsmodul (Studiobild).

Online-Konfigurator för trappor och arbetsplattformar ______ sidan 06. Lättdurk med uppåtperforerad yta. Ytskikt för steg och plattform. Exempel på plattform med aluminium durk och full täckta skyddsräcken.


Con AB har stor erfarenhet av tillverkning av arbetsplattformar. Verkstaden är bland annat utrustad med plasma-skärare, kantpress,. Vi tillverkar plattformarna enligt maskindirektiven. Handledare och räcken - fastmonterade eller borttagbara? Vertikal höjd - vilken höjd är möjlig?


Vad innebär halkskyddsklassning? Hur mycket kostar leveransen ? Lätt ihop- och Uppfällbar - inga verktyg behövs! Ger snabb och säker arbetsplats ovan mark.


Lätt flyttbar, försedd med hjul, varav är låsbara. Kan användas i flera lägen då det är en kombinerad arbetsplattform och kombinationsstege. Stege av aluminium och plattform av plywood.


Typkontrollerad som stege. Höjd enkelstege: 2cm. Detta gör att den skadliga belastningen på axlar, armar och nacke minskas. För ytterligare konsultation, kontakta oss på Ergofokus.


För mer info, kontakta oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.