fredag 20 juni 2014

Arbrå brottslighet

Se senaste brotten som skett nära Arbrå. Händelserna hämtas direkt från Polisen. En man ska ha utsatts för ett rånförsök i Arbrå under natten mot tisdagen. Men det finns flera frågetecken i utredningen.


Brand Arbrå (Hälsingland) en dö polisen utesluter inte brott Olyckor och katastrofer.

Polisen i Region Mitt fick under lördagen samtal om en försvunnen kvinna, på kvällen hittades hon död i Arbrå i Hälsingland. Ett bra exempel är Forsön i Arbrå , ett populärt frilufts område. Tryggheten sätter vi högt, för att motverka busliv och brottslighet så har vi dragit igång byavakten som åker runt och håller koll.


Bertil Persson, Arbrå , fyller år den januari, men kommer ihåg än i dag när han som femåring sjöng för norska soldater som flydde från tyskarna under andra världskriget. Redan då insåg han vilket kraft namnet Jesus har. Allmänt om stället, är det en schysst ställe att bo på, folk, områden, brottslighet what ever!


Fanns ju lite lediga lägemheter om man googlade runt, mest på gärdet, kilafors och arbrå.

Kilafors och Arbrå är pyttebyar på någon mils avstånd från bollnäs dock, det är inte bostadsområden :) . I dag återupptogs förhandlingarna mot en 48-årig man som misstänks för människorov och grov våldtäkt i Arbrå den juni i år. Kvinnan ville hyra en lägenhet i Arbrå i Hälsingland. Publicerat i Arbrå , FoU Vetenskap,.


Natten mot den september försvann Christian Larsson mystiskt – samma natt fick polisen ett telefonsamtal och information om att 26-åringen mördats. Genom avancerad mobilpejling kunde Christian Larsson spåras till ett område kring Arbrå strax innan hans telefon stängdes av. Have joined the dark side.


Från journalist i Mittmedia till copywriter och fönsternörd hos Svenska fönster. Gästfrihet religiösa aspekter, 2. Gästgivaregårdar Dörby Smålan 1. En bok om Larssons i Sundborn. Inbunden med skyddsomslag. Uppfyller de anställda som förmedlar försäkringar för företaget . Båten låg på en oregistrerad trailer som var parkerad på en villatomt.


Båten har dopnamnet Angela II och blått kapell. Bilderna visar den stulna båten som .

Av sommarens tio fullbordade villainbrott har fyra skett i Arbrå och tre i Edsbyn. Läs också: Villainbrott i Arbrå – någon har brutit upp altandörren. Inbrotten i fritidshus är också fler i år jämfört med i fjol i. Hur ser då polisen på den här typen av brottslighet ? För oss har inbrott i bostad mycket hög prioritet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.