fredag 27 juni 2014

Bauhaus slipmaskin hyra

Oavsett om du ska ha en bandslip för grovslipning, eller en planslip för precisionsarbeten när du måste komma åt i trånga hörn så har BAUHAUS slipmaskinen. Med leverantörer som Makita, Fein, Bosch, Bosch blå, Dremel, Ryobi, AEG, Kärcher och Nilfisk har vi maskiner för alla projekt. Golvslip för band (Scorpion). Maskinen kan monteras ner vid transport.


Slipkapacitet: ca 8-mper timme.

Modellbeteckning ”Scorpion”. Du kan hyra en EDGE slipmaskin på många ställen i Sverige och fler tillkommer hela tiden. Här hittar du en aktuell lista över alla uthyrningsställen.


Hittar du ingen uthyrare i er region? Ramirent arbetar med maskinuthyrning. Vi har ett brett sortiment av bodar, liftar, kranar, grävmaksiner, ställningar, kompressorer, generatorer, borrmaskiner mm.


Behöver du hyra en maskin över dagen eller ska du etablera en hel arbetsplats?

Vill du hyra utrustning? Kontakta någon av våra kunniga uthyrare. Skulle du sakna en viss sorts maskin – hör av dig! Slipmaskin långhals, 2V, kg, kW, Visa detaljer Visa tillbehör.


Vi gör allt för att lösa dina behov. Projektstöd Byggmaskiner. Kraftfull maskin för detalj jobb. Hyreshuset, det enkla sättet att hyra proffsmaskiner på! Kedjan består av fristående företag i samarbete.


Sortiment och maskinpark kan variera något mellan depåerna. Sammantaget får Ni som avtalskund tillgång till en stor, bred och modern maskinpark. Behöver Ni investera i egna maskiner eller tillbehör så är vi . Tyvärr har vi mil till närmaste bauhaus så det får bli nåt annat ställe. Tror inte det var så dyrt där.


Haha, har jobbat där men har aldrig uppfattat priset. Men har för mig att kunderna pratade om att det var bra pris.

Vi ska slipa ett par möbler men har ingen slipmaskin , och vi vill inte gärna köpa en. Finns det några ställen som. Genom att vara den kompletta leverantören inom maskinuthyrning vill vi vara behjälpliga till små som stora kunder i byggbranschen, men även inom industri, offentlig sektor och privata kunder. Cramo är ledande i Europa och är idag . Jag undrar om någon vet ungefärlig kostnad för hyra av golvslip, samt sandpapper och oljor.


I mitt närmaste bauhaus är uthyrningsdelen direkt när man kör in bilen för att lasta, står konstant en pall fylld med trasiga verktyg med retursedlar på. Och nej -det är är inte . De har kanske någon bland personalen som faktiskt kan något, men annars är Bauhaus det byggvaruhuset som har lägst ranking hos mig. Vilken större golvfirma som helst hyr ut slipar.


Hyr av dem om du samtidigt vill ha vettiga råd och kan . De maskiner jag har tillgång till att hyra finns på följande sida, st. Flexibilitet, det är en av anledningarna till att det många gånger är smartare att hyra än att köpa. För att du som kund ska vara flexibel krävs det att vi har ett heltäckande sortiment och det har vi. Vi har inte bara marknadens bästa utbud av fräscha maskiner, vi har också kunnig personal som kan guida dig fram.


Ska du slipa dina golv, få den där fina ytan som kan lysa upp ett helt rum, ja då ska du ta tips från FixarTV.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.