torsdag 19 juni 2014

Trädgårn göteborg meny

Vi tackar La Terrasse och S. E SUSHI för den här sommaren. Hoppas alla som besökt oss haft det fantastiskt trevligt! CONCERT RESTAURANT och FRIDAY NIGHT BRUNCH. Skrolla ner för att läsa mer!


Kom och dansa loss till den bästa musiken från 70-, 80- samt 90-talet.

Nytt för i höst: nu har vi bokat några av Sveriges absolut bästa partyband som drar igång våra legendariska partykvällar på Club Staying Alive. Här finns många möjligheter! TA MED KOLLEGORNA - Till detta ställe, med sitt breda utbud av aktiviteter för till exempel konferenser, passar det sig . Veckans lunchmeny, välkomna till Trädgårn ! Nattklubb – Nöjen – Konserter – Restaurang.


Här hittar du under sommaren stans största uteservering i fantastisk trädgårdsmiljö. Göteborgs största och bästa NöjesArena! Grill, café och lounge i ett underbart sommarhäng.

Här kan du avnjuta en god middag med goda viner eller bara slinka in på en välblandad drink i en unik atmosfär. För bästa möjliga upplevelse av bokning via hemsida var god klicka HÄR. Köp biljetter till Trädgårn på Ticketmaster. Under sommaren är Rosariet fyllt av flera tusen färggranna, doftande rosor. Böljande former och planteringar tar dig med till trädgårdskulturens . Jag jobbar extra på ett Folkets Hus hemma i Lysekil.


Förra året hade vi Kentutställningen Kent – på nära håll - fotografier, affischer och fans berättelser färgade lobbyn svartvit. Jag minns inte alla bilder speciellt väl men jag minns texterna som ett par av fansen hade skrivit. Inte in i minsta detalj, men . Den helt nyskrivna showen spelas hela hösten med.


Kolla in videon från turnépremiären på Nobelberget! En blågul julshow med extra allt –. Resultat Muay Thai Arena 7. Vid dåligt väder stänger vi lite tidigare. Vid bordsbokning för grupper som är färre än personer ber vi er att kontakta oss via telefon.


Spanskt Grekiskt Afrikanskt Ekologiskt Koreanskt Café Europeiskt Italienskt Pizza Asiatiskt Japanskt Sushi Sötsaker Snabbmat Amerikanskt Hamburgare Husmanskost Thai Steakhouse Fisk och Skaldjur Pub Varierad meny Franskt Latinamerikanskt Kinesiskt Indiskt Kebab Mellanöstern . TRÄDGÅR´N – GÖTEBORGS RIKTIGA NÖJESARENA Varje år arrangeras 100- tals konserter och krogshower inom alla musikgenrer.

I denna Edens lustgård mitt i hjärtat av stan och ett halvt stenkast från Avenyn njuter du av utsikten över Trädgårdsföreningen. Luncha med kollegorna, boka in ett konsertbes. För er som inte besökt oss tidigare kommer här en liten enkel och kort beskrivning: Hos oss kommer du som du är och slår dig ner för lite egen tid eller umgås med . Här står man värd för alla. Man har tagit till vara på västkustens specialitet fisk och skaldjur som syns lika ofta på menyn som nyskapande tolkningar av svenska husmansrätter.


ADA bjuder in till ett seminarium på Trädgårn torsdag november där representanter för industrin finns representerade i en panel för att svara på. Som förbipasserande potentiell gäst vill man gärna kika lite på menyn , titta in och notera att där finns folkliv och en ström med människor som går ut och in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.