måndag 30 juni 2014

Gårdsauktioner småland

Gårdsauktioner - auktioner , auktionsgods, gårdsauktioner , dödsbon köpes, möbler, dödsbon, konst, auktionsföremål, stadsauktioner - företag, adresser, telefonnummer. No information is available for this page. Fynda antikviteter i vår fullmatade auktionskalender. Håll koll på nyheter om antikviteter, samlingar och auktioner.


Välkommen in i vårt virtuella showroom och auktionshall.

Klicka här för att se våra auktioner. Kvalitetsauktioner, Specialauktioner, Stadsauktioner, Gårdsauktioner , Månadsauktioner, Veckoauktioner, ordinarie auktioner mm. Experten på gårdsauktioner. Lars-Gunnar Hyllman Östergötlan Östra Småland och Öland Vi har det stora nöjet att hälsa Lars-Gunnar välkommen som medarbetare på Utropet Gårdsaktioner. För år sedan var antik koppar hett eftertraktat, med en prisutveckling därefter.


Plötsligt vände trenden. Under många år har priserna på antika kopparföremål stått stilla på både auktioner och i antikaffärer. Eva Hansson är antikhandlare och specialiserad på kopparföremål.

Hon tror att priserna på koppar snart kommer att. Mer information kommer - välkomna! Vi tar hand om dödsbon, avvecklingar men även enskilda objekt kan lämnas in till oss för försäljning. Uddevallakontoret är stängt för besök tills vidare.


En lista på auktionsfirmor som har lantbruksauktioner. Evenemang i Småland träffar. En internetauktion kompletterar våra klassiska “live”- auktioner på ett väldigt bra sätt.


Detta är ett snabbt, smidigt och säkert sätt som innebär att ni som besökare nu har möjlighet att medverka vid ännu fler auktionstillfällen och göra ännu bättre affärer. Titta gärna in under hjälpsektionen på nätauktionssidan där ni hittar . Jul Tre lador var fyllda till bredden med saker av olika slag när det var gårdsauktion i Rinkabyholm i helgen. Vi finns i Väckelsång, längs med riksväg mellan Växjö och Ronneby, och har alltid plats för dina auktionsvaror! Under juli och augusti hålls kvällsauktioner och då flyttar en del av verksamheten ut på gården. AUKTIONSHALLEN I VETTINGE.


Niclas Bengtsson håller auktioner året om när det finns tillräckligt mycket föremål. Här kan du hitta allt, stort som smått och nytt, gammalt samt antikt. Apr Gårdsauktioner hör numera inte till vanligheten, men i lördags var det dags.

Omkring 7personer kom för att försöka fynda på auktionen i Ödetofta, Tolg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.