torsdag 26 juni 2014

Gaffellyftvagn

STILL gaffellyftvagn består av en motståndskraftig stålkonstruktion som är gjord för arbete i tuffa miljöer. En gaffellyftvagn och saxlyftvagn från STILL är utrustad med quicklift som gör gaffellyftvagnen extremt bekväm och snabb att arbeta med. Med bara två pumptag lyfter man pallen från underlaget. Quicklift kostar vanligtvis.


Stort sortiment av pallyftare. Gaffellyftvagnar - Med Våg - Långa Gafflar - Rejäla Konstruktioner.

Alltid snabb leverans och bra priser! De gör det enkelt att transportera hel- och halvpallar och finns med en mängd olika hjulmaterial och gaffellängder. För ännu högre lyft rekommenderas en staplare. Gigant gaffellyftvagn ton. Ekonomimodell i basutförande för lätt pallhantering.


Med tre lägen, lyft, neutral och sänkning. Levereras med PU-belagda stålhjul. När du är i behov av indikering om godsets vikt, utan att behöva transportera gods till stationär våg.

Bygger på den högkvalitativa lyftvagnen - utrustad med mycket enkel variant av våg med noggrannhet på ±kg och kg delning. Trucken måste nollställas inför varje vägning. Se Eksverktygs breda utbud av pallyftare, även gaffellyftvagnar och elektriska handtruckar till bra priser, snabb leverans oftast 1-dagar!


Pallvagnarna har små byggmått och lågt rullmotstånd. Justerbar inkörningshöjd och inställbar styrhjulsaxel mellan fast eller rörlig. Glidskenor fram för hantering av lastpall på långsidan. Hjulbeläggning av nyloneller polyuretan, robust konstruktion med låg ljudnivå och . Populär, underhållsfri gaffellyftvagn med snabblyftsystem, överlastventil och underhållsfria bussningar.


Robust konstruktion för lång livslängd. Fotbroms för ökad säkerhet. Undvik tunga lyft och svåra förflyttningar av gods med hjälp av smidiga lösningar, gör det vardagliga arbetet effektivare med pallyftar, handtruckar och palldragare från Gerdmans. Hos oss hittar du pallyftare med quicklift eller vanligt standardutförande men även elektriska handtruckar och . Exempel: BT - LHM230Q OBS! Bredd över gafflar, 5mm.


Lokala avvikelser kan förekomma. Produkten på bilden är ett exempel, pris exkl. Vilka maskiner behöver du idag?


Vi är maskinuthyraren som hjälper dig med allt från maskiner över dagen till den större etableringen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.