måndag 23 juni 2014

Sälja saker på nätet gratis

En av de mest nedladdade köp och sälj -apparna för gratis loppis och annonser i mobilen. Fler än miljoner användare! Med hjälp av appen Shpock kan du hitta begagnade kläder och prylar som säljs nära dig.


Expressen) “Sugen på att loppisfynda, men lite för lat för att rota runt bland skrot och korn? Tusentals nya annonser läggs upp dagligen och du kan vara säker på att hitta något du gillar: nya eller begagnade kläder, secondhand-skor, märkeskläder, .

Gulans är en annan webbplats där du kan få dina saker sålda utan att behöva betala något om du är privatperson, men det är dock inte så mycket aktivitet på . Sveriges största loppis i mobilen. Tillfällig avatar för medlem Du. Gratis annonsering för både privatpersoner och företag. Jag har själv sålt en hel del tidigare på Blocket för jag gillar att mina gamla saker kommer till nytta, men framåt kommer jag sälja i första hand på Shpock för att det är enkelt och gratis. Det är ju i min mobil jag också vill få upp eventuella frågor och snabbt kunna svara en potentiell köpare.


Istället för att slänga.

Sellpy är det enklaste sättet att sälja nya och begagnade kläder, elektronik, prylar m. Beställ och packa en sellpypåse så hämtar vi sakerna och säljer dem åt dig. Här är fyra bra sajter för dig som rensat bland barnens kläder och prylar. Registrera dig helt gratis så kan du börja sälja eller lägga bud direkt.


Ta chansen att fynda eller tjäna pengar på att sälja saker du inte längre behöver. Populära katogorier är mode, elektronik och produkter till hemmet. Hej Alla Jag har hittat en sait för att byta saker på där det är gratis att annonsera. Tanken med webbplatsen är att det ska vara så lätt och smidigt som möjligt att sälja sina prylar. Gratistjänst En stor skillnad mot konkurrenten Blocket är dessutom att det är gratis att . En blandning av Blocket och Instagram där du kan köpa och sälja saker på ett smidigt sätt.


Nya sättet att köpa och sälja prylar gratis. Vilket är syftet med din hemsida? Hitta tips på loppisar online och andra billiga saker som du kan spara pengar på.


När vädret är ruggigt och inte passar för loppis ute så finns eLoppis. Blocket regerar på den svenska annonsmarknaden på nätet , på gott och ont.

Sälj dina prylar på eLoppis. Det finns några försök till konkurrens och här är ett av de mer väl genomförda. Blocket) och på liknande sätt kategorisera sin annons, samt välja i vilken region man . I princip kan du sälja vad som helst, självklart med undantag för saker som är olagliga. Sök bland annonser från privatpersoner och företag.


Sök efter den lokala säljaren av en vara, tjänst eller varumärke. Lägg in din annons och den syns över hela Finland på finska och svenska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.