måndag 23 juni 2014

Skivvagn mini

Nu kan ni istället på ett ergonomiskt sätt flytta upp till st skivor på upp till mm, på en och samma gång. Trånga passager är inte längre något hinder. Vi säljer lättbyggda och säkra ställningar till oslagbara priser!


Välj mellan mängder av byggställningar, rullställningar och aluminiumställningar. Med den här vagnen kan du på ett ergonomiskt sätt flytta upp till tolv stycken mm-skivor på en gång genom trånga .

Ett enkelt verktyg för transport av mindre mängder gips eller annat skivmaterial som vanligtvis bärs för hand inne på bygget. Klarar våtrumsgips, mineritskivor, lägenhetsdörrar m. Köp online eller ring oss för personlig service! Vagnens armar är justerbara för att på bästa sätt kunna anpassas efter det aktuella behovet.


Den kan även utrustas med plastbackar i bottenramen för förvaring av mindre detaljer. Det skapar stabilitet, underlättar manövrering och . Rengöring och försäkring. För varje produkt tillkommer en avgift för ev.

Denna avgift varierar beroende på typ av verktyg, maskin och längden på uthyrningen. I samband med bekräftelsen får du . LB Maskiner hyr ut alla typer av liftar, bygg och entreprenadmaskiner till företag och privatpersoner. Bredd last yta: 2mm ( ca kips skivor ). Gipsskivekärra med fällbart bord kr.


Skivhissar, se grugg 75-. SKIVVAGN MINI STARKE ARVID. Ett arbetsbord du kan ta med dig nästan överallt.


Ibland är det svårt att frakta otympligt skivmaterial dit man vill, inte minst vid jobb i befintliga lokaler. Släpkärra, öppen, 5kg, 16 200. Starkast, minsta, smidigaste. Hyrkanalen erbjuder en prisjämförelsetjänst på hyr verktyg och hyr maskiner.


Denna skivvagn är ett perfekt verktyg för transport av lite mindre mängder av skivmaterial på ditt bygge. Med en maxlast på 3kg och där du får plats med upp till stycken skivor. Försedd med ett praktiskt draghandtag.


Hjuldiameter 2x mm. Säljare: Uthyrningsföretag.

En smidig och enkel produkt som tillåter maximal mobilitet då den inte tar mycket mer plats än materialet i sig. Transportvagn, handdragen, mini-- Transportvagn, handdragen, höj- och . Med Regelvagnen är det lätt att alltid ha med sig rätt material i rätt mängd vid montering, exempelvis både stålregel och stålskenor samt skruv .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.