torsdag 26 juni 2014

Armeringssax

Moms tillkommer på alla priser. Hitachi NBär en armeringsklippare på 18V med bultsaxhuvud för klippning av armeringsjärn upp till mm. Armeringssax , Batteri V mm. Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner.


Försäljning främst för konkursförvaltare, myndigheter och företag, med inriktning på produkter och utrustningar för företag, verkstäder, myndigheter mm. Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är .

Hos oss kan du hyra armeringsutrustning från de flesta av marknadens ledande leverantörer. Allt från armeringssax till bockmaskin och najomater från små till stora dimensioner. Kraftig armeringsklipp ( papegoja ) Tar 20mm Tysk kvalité! Klipp och bockmaskiner . Klaravik auktionerar ut maskiner, verktyg och fordon från Sveriges största företag. Dessa armeringssaxar säljs på uppdrag av ett företag.


Reservationspris uppnått! Dom kostar förvisso en hel del, men med tanke på hur många verktygscontainrar som det görs inbrott.

Vinkelslip stals vid inbrott. Natten till onsdagen slog tjuvar till mot en verktygscontainer på Prästavägen i Viken. Tjuvarna kom bland annat över en sticksåg, en vinkelslip och en armeringssax. Pall med div rörrullar och traversvagn. Auktion: NÄTAUKTION på f. Kan även utrustas för polering av sten samt vaxning.


Kopp, fat, assiett, kaffe- kanna, sockerskål , gräddkanna. Eldriven klipptång som drivs med nätström. Lämplig för klippning av 6–mm armeringsstål.


Batteridriven klipptång för 6–mm armeringsstål. Bygelbock för bockning av betongbyglar. Vi levererar originaldelar till de flesta förekommande märken på marknaden. Vid betongarbetena används dessutom till exempel stavvibrator och vid behov avjämningslinjal.


Arbetsobjektet bör vara sådant att varje studerande som ger sitt yrkesprov kan utföra sitt eget yrkesprov och att varje prestation kan bedömas som en egen helhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.