onsdag 25 juni 2014

Starta blogg nouw

Blog using your computer, mobile or tablet. Idag finns det många portaler att blogga på och i detta reportage berättar vi om varför det är Nouw du ska välja. Att starta en blogg ska vara något kul.


Det ska vara lätt, smidigt och bekymmerslöst. Vi är övertygade om att det inte bara är innehållet i blogginläggen som ger läsarna ett intresse för .

På Nouw finns möjlighet att tjäna pengar på sin blogg Other - years ago 7. Här kan du bli medlem - det tar bara några minuter och det är helt gratis att både starta ett konto och att blogga hos oss. Så startar du en blogg på Nouw. Nouw har tillsammans med bloggaren och rn Katrin Berndt spelat in fyra olika filmer för att guida er igenom Nouw.


Idag visar vi er hur man startar en blogg ! Har du skrivklåda och funderar du på att starta din egen blogg ? Då finns det några saker. Var ska din blogg ligga?

Vill du ha din blogg på eget webbhotell ( binero.se, citynetwork.se) eller på en gratis plattform ( blogg.se, wordpress.com, Nouw etc)? Det finns fördelar och nackdelar med båda alternativen. Förutom bloggar finns här också ett redaktionellt magasin med artiklar inom mode, skönhet, träning och inredning.


Portalen är öppen för alla och det är gratis att starta en blogg på Nouw ! Ditt bloggnamn kommer bli nouw. Det visas en del reklam på din blogg , som du dock inte kommer att tjäna pengar på. Men vill du starta blogg gratis på en svensk bloggplattform så är blogg. På till exempel Nouw , Devote, Blogspot, Blogger och WordPress.


Därför jämför vi och testar olika sätt att starta en blogg - för att kunna ge dig de bästa tipsen. Oavsett om du ska starta blogg , . Jag har lärt känna så otroligt många sköna bloggare via Nouw och det är en sådan härlig gemenskap. Detta händer ganska ofta för vissa, skulle dock gissa på att det händer då och då på alla portaler.


Alla kan använda och skapa en fin blogg via Nouw skulle jag säga . Det beror självklart på vad du vill göra med din blogg , vissa vill bara tjäna pengar direkt och vissa kanske vill skapa sig ett namn. Vissa vill komma in på nattklubbar och vissa vill komma ut med sin historia. Tänk efter innan du väljer portal vad just du vill att din blogg ska göra för dig, då kommer valet bli .

Skapa din egen blogg direkt i appen nouw. En dagbok om familjeliv, mat å allt annat som är viktigt i vardagen. Hos vissa får du betalt när någon klickar på de annonser som bloggportalen automatiskt lägger in på din blogg. Hos andra kan du få betalt för.


Har du en nischad blogg med många besökare kan du överväga att starta en egen webbshop och sälja prylar som du tror kan intressera dina läsare. Skriver du om mode kan du . Starta en blogg , sedan ställer du in sekretessen på hur du vill ha det. Annars är det superenkelt att sätta användarnamn och lösenord. Här är några tips på vägen. När man ska starta sin blogg är det första steget att välja en bloggportal.


Hos Devote kan du snabbt starta en gratis blogg. Nouw har även en veckans blogg som får synas på deras startsida, där de även har ett flöde med olika saker som händer eller bloggar som får synas. Denna vecka har jag äran att vara Veckans Blogg här på NOUW.


Det känns så himla kul, och helt fantastiskt att ni är så många härliga som hittat hit! Om du har några funderingar, frågor om samarbeten eller annat, kontakta: juliam.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.