torsdag 26 juni 2014

Hållbart familjeskogsbruk 1

Skogsbruk och förvaltning av skogsfastigheter kräver kunskap om skogsvård och skogshushållning. I kursen läser du bland annat om skogsekologi, skogsuppskattning, virkesmätning och försäljningsformer i skogsbruket. Karin siktar på ett liv som skogsägare.


De första träffarna hölls i Asa och i Öster Malma. Termin Antal studenter . Nu är det tjänstesektorns tur.

Länge har produktion varit i fokus för förbättringsarbete med hjälp av. Toyotas filosofi – som ofta benämns Lean. Det blev succé för distansutbildningen om hållbart familjeskogsbruk. Hej, skall precis till och åka till Växjö för att skriva in mig på högskolan. Tänkte bara höra efter om det är någon mer glad deltagare från Alternativ som skall gå eller har gått denna kurs.


Finns det någon som redan har gått den och har något att säga . Utbildningsnivå, kurs, Endast grundnivå. Brinner för douglasgran, hållbart familjeskogsbruk , landsbygd och en bättre värld. Ska läsa vidare med ett par andra kurser till hösten.

Speciellt träffarna har varit bra då man träffar många andra nyfikna skogsägare som man kan byta erfarenheter med. Jag kan rekommendera dem. Och lärarna är också mycket kompetenta. I skogen början resan från planta till färdig produkt. En möjlighet att inspireras, uppdatera befintliga kunskaper och nätverka.


Institutionen för skog och träteknik. På Skog och trä utbildar vi dig som vill arbeta med ett uthålligt skogsbruk. Hållbart familjeskogsbruk. Antalet sökningar till . Senaste nytt från Småland. Linnéuniversitetet går mot strömmen.


Lakersstjärnan uttagen till OS. Polisen om Teleborgsbränderna: sannolikt samma gärningsman. Charlotta Svanberg (S) lämnar regionpolitiken . Skogen – en nyckel till framtiden. Nyckeln till den nya bioekonomin. Några siffror om energi.


Ett viktigt bidrag till ett klimatneutralt.

Familjeskogsbruket erbjuder hållbar framtid för landet. I höst ordnas en kurs i hållbart familjeskogsbruk på Lövsta. Kursen är ett samarbete mellan Växjö universitet och Lärcentrum på Gotland.


Bästa med skogen: ”Ett ställe för återhämtning av ny energi och glädje. Det är också härligt att se hur skogen växer och mår bra när man sköter om den. Universitetskanslersämbetets tematiska utvärdering av hållbar utveckling. Se Elin Swartlings profil på LinkedIn, världens största yrkesnätverk. Elin har lagt till jobb i sin profil.


Se hela profilen på LinkedIn, upptäck Elins kontakter och hitta jobb på liknande företag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.