torsdag 19 juni 2014

Taukovaunu

Osta käytetyt Muu-merkki Rt taukovaunu talovaunut edullisesti. Hinnat (hinnoittelemattomat tarjouksen mukaan). Rakennustarvikkeet ja työkalut. Voit hakea tuotteita tuotteiden nimillä, tai tuotteiden kuvauksissa esiintyvillä.


Ammattilaisten nykyaikaiset Respo tauko- ja työtilat.

Sähkölämmitys, 3-ovea: taukotila, minikeittiö, lietekäymälä, varasto. Kuvaus: 3x 2x 210. Hyvin eristetty taukovaunu. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot. Omavalmiste Varasto- taukovaunu.


Muu merkki Ruskea työmaakoppi. Ota yhteyttäTuusula › Markku Laakso.

Kirjaudu Etsi lähin vuokraamo. TAUKOVAUNU M-Partners OY MP- TA7. Tehdastekoinen hinattava taukovaunu. BrandTypeSecondaryImages,name:MPARTNERSMPTA7_Image_2. Perusvarusteet: -jarruton pyöräalusta 50mm kuulakytkimellä ja hinausvaloilla (12V) -lukittava lujitemuovinen työkalulaatikko, jossa teline kahdelle nestekaasupullolle -pehmustetut penkit ja pöytä, jalassa hyllykkö ja roskakori -seinähyllykkö . Oulussa valmistettuja henkilöautollakin siirrettäviä taukovaunuja saatavilla heti.


Soveltuu myös harrastekäyttöön ja erilaisiin tapahtumiin. Myytävänä oleva vaunu on varustelematon, mutta varustellaan lisähinnalla asiakkaan haluamalla . Myytävänä tarjouskaupalla pakettiauto ja taukovaunu (Lapin ELY-keskus). Eurohuudon huutokaupoissa konkurssipesien, rahoitusyhtiöiden ja yksityisten omaisuutta kotiin, yrityksille ja harrastuksiin.


Hintavaraus: (ylittynyt). Lisämaksut: Vain maksulisä lisätään. Simon kunta myy käytöstä poistetun kuvien mukaisen, vedettävän taukovaunun. Lisätiedot myyjän edustajalta.


VHA-Technics Oy konkurssipesä myy. Kafi perässä vedettävä taukovaunu.

Etuaisassa paikka lipputangolle. Kokonaispituus aisan kanssa: n. Vaunun ulkomitat: pituus n. Mitä tarkoittaa taukovaunu. Ilmainen sivistyssanakirja. Taukovaunu perässä vedettävä.


Arvosana kuvasta ( arvostelua ):. Palvelun kuva ei ole painokelpoinen. Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita ja palveluita aiheesta taukovaunu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.