tisdag 24 juni 2014

Fodervogn med låg

FODERVOGN UDEN LÅG (4l.) 3. DELT LÅG (galvaniseret). Kasse til evt tilskudsfoder og et låg medfølger. Fodervogn i grønlakeret stål. Trænger til en overhaling. Jolanthe og Derby fodervogn.

Master og Jockey fodervogn. Køb en fodervogn og spar penge på GulogGratis. Antik, intakt og funktionsdygtig. Træet ser sundt og uskadt ud og den har original mosgrøn bemaling. Flere billeder kan fremsendes.


Vælg for at sammenligne . Har du brug for en fodervogn eller en kærre til stalden så kig her. Udført i polypropylen med stk.

En nem lille vogn at komme run. Solid fodervogn af rustfrit stål med låg og med en skillevæg. Som ekstraudstyr fås en boks til at have kniv, saks og andre småting, som man kan få brug for, i det daglige arbejde i stalden. Vognen er let at skubbe - selv når den er fyldt - og dette er på grund af de store svingbare hjul, der er . Lavet af ikke forgængelig polyethylen, anti. Monteret med oppustelige hjul, 4x på smurte rullelejer med metalliske fælge og drejelige baghjul.


Selv fuldt læsset er vognen let at håndtere. Opbevaringstønde, lOlivengrøn. Kan bruges til både faste og flydende produkter.


Med tætsluttende låg , fastgjort med kraftigt spændebånd. Jeg har fået dårlig ryg og med smukke sultne heste så har jeg brug for lidt hjælp. Ravendo 2liter fodervogn.


Stor rummelighe letkørende, kræver minimal vendeplads. L lomme A 158x220mm, selvklæbende 50stk. Låg til Lomax lagerkasse u.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.