tisdag 24 juni 2014

Rak kapmaskin

Avsedd för kapskivor max. Levereras med kapskiva, insexnyckel och chucknyckel, samt nippel för snabbkoppling. Saint-Gobain Abrasives AB är Sveriges ledande leverantör av slipprodukter, och ingår i Saint-Gobain Abrasives som är världens största tillverkare av slipmaterial. Kapskivor måste alltid användas i raka kapmaskiner som är speciellt utrustade för kapning.


Raka kapmaskiner är utrustade med sprängskydd och har flänsar för.

Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Din sökning gav ingen träff. VerktygLuftverktyg Kapmaskin rak. Dessa maskiner har också ett varvtal som är anpassat efter kapskivans maximalt. Kapmaskin lämplig för kapning i trånga utrymmen, exempelvis vid arbeten med avgassystem.


Reversibel, vilket gör att du kan styra åt vilket håll gnistorna sprutar. Gaspådrag med säkerhetslås som även fälls in helt vid fullt pådrag. Kapskivor får inte användas i raka slipmaskiner då nödvändiga skydd och korrekt fastsättningsutrustning saknas på denna typ av maskin.

Rak kapmaskin med kapskiva. Varvtalet på raka slipmaskiner är heller inte anpassat e. Handla direkt på nätet, fri frakt vid köp över 5kr. Scorpio Kapmaskin YU-CT001.


Drift -Air Slipmaskinsats Rak. Den har ett lufttryck på bar med ett tomgångsvarvtal på 20. En smidig, rak maskin med reglerbar effekt för arbeten med både detaljer och större ytor. Kamasa Tools Kapmaskin , 400mm. Extra lång kapmaskin för trånga jobb runt bl.


Kraftig motor på hk . Det är inget du kapar 5mm fyrkantsbalk med men för lite rostlagning . RAK KAPMASKIN RETT KAPPEMASKIN SUORA KATKAISUKONE LIGE SKÆREMASKINE Tillverkat för Biltema Sweden AB, Garnisonsgatan 2 Helsingborg. Så det jag söker är alltså en rak sticksåg, tror bara de finns för tryckluft, samt en liten kapmaskin av något slag. Kapmaskin finns ju på Biltema och Jula för ca 200kr, sticksågen är lite dyrare, så jag tänkte kolla om det är någon här som har liggande som de kan tänkas skiljas ifrån?


Ett par länkar nedan till . Maskin med kraftig konstruktion av aluminiumgods. Specialkonstruerat skärhjul med lager.

Fjäderbelastade styrrullar ger rak avskärning utan någon spårning. Inbyggd skala fär snabb och enkel måttagning. Färsedd med bärhandtag .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.