måndag 23 juni 2014

Golvslipmaskin abs 833

Maskinbelysning komplett. Golvslipmaskin 8har sliprondeller för alla typer av underlag. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida.


Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. ABS -Slip golvslipmaskin 833_2. Teknisk data ABS golvslip. Nätanslutning: 1-fas 230V Hz Effekt: 1-fas kW 1rpm. Rekommenderade tillbehör (ingår ej): . Golvslipar från Scanmaskin och Abs säljes styckvis eller i mindre partier.


Klaravik är nätauktionen som anlitas av Sveriges . Innan någon påpekar att jag har fel erkänner jag med en gång att detta är första gången jag kommer utföra något som har med betonggolv att göra. Dessa produkter säljs på uppdrag av Ramirent som är ett av Sveriges största hyrbolag för maskiner. Objekten är tidigare uthyrningsobjekt som har kontrollerats regelbundet av Ramirents tekniska depåpersonal. Fungerar och är i bruksskick.


Säljes endast med stenskiva. GOLVSLIPMASKIN BETONG ABS 833. Säljare: Skanska Rental AB i Malmö. Säljs på uppdrag av Ramirent som är ett av Sveriges största hyrbolag för maskiner.


Det är okänt hur stort reparationsbehovet är då ingen . Diamantslipskivorna och verktygsskivorna är mot maskin försedda med tre bultar som passas in i spåren på maskinen. De artiklar som har sådana bultar är märkta med ett B. Verktygen som presenteras här beskrivs även under flik. ABS 8är en golvslip för att jämna till mindre ojämnheter i betongolv.


Diamantskiva medföljer, 30grit som ger en fin slipyta. Kostnad för diamantslitage eller andra tillbehör tillkommer. Betonggolvslip ( ABS ) 400mm 230V.


Vår nya golvslip Barracuda Shar en slipdiameter på 4mm och kan användas till en rad . Predaj prostredníctvom aukcie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.