torsdag 26 juni 2014

Topax fastigheter kalmar

Om ni vill kontakta oss så går det bra att ringa, faxa eller skicka e-mail. Förra året gick företaget med vinst. Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen.


Omsättningen är miljoner. Privata hyresvärdar med lediga lägenheter att hyra i Kalmar.

Sök alla bostäder i Kalmar för uthyrning. Ansök om att hyra bostad i Kalmar. Kontaktuppgifter till Topax Kvarnholmen AB Kalmar , telefonnummer, adress, se information om företaget. Här finns adress och kontaktuppgifter till Topax AB. LÄS MER: Kalmar centralstation till salu.


Jag är mycket nöjd med förvärvet av Kalmar station. Det är en ståtlig byggnad och lite av ett prestigeobjekt att äga. Här hittar du adress och kontaktuppgifter till Topax AB.

Topax är en lokal aktör i Kalmar med tidigare erfarenhet av att bland annat äga och förvalta kontorsfastigheter i Kalmar och på flera andra orter i södra Sverige. Här kan du som är intresserad av att bo i någon av våra fastigheter fylla i en intresseanmälan. Hur menar du med att det är ett prestigeobjekt? Hans bolag Topax Kvarnholmen är väl bekanta med fastigheten - de har redan sitt kontor där.


Nu är det klart vem som tar över Kalmar station. Topax äger redan idag flera fastigheter runt stationen. Kalmar Kungsleden säljer fyra fastigheter i Kalmar , Visby och Motala för totalt 2miljoner kronor, bland annat till Stenvalvet.


Jernhusen säljer Kalmar station till Topax Kvarnholmen. Erlandsson, Hans Fredrik år, Jönköping. Företag, Telefon, Information. Stångåkonsult i Kalmar HB.


Förvaltningsaktiebolaget Wisborgsfastigheter. Komplett företagsrapport kr 14-. Beställ Se exempelrapport. Kostnadsfri kreditrating på ditt företag från Creditsafe.


Innan du gör affärer med ett nytt företag, se till att företaget är kreditvärdigt hos Creditsafe. Fastighets Ab Slottsfjärden.

Det blir Topax Kvarnholmen AB som tar över stationsbyggnaden i Kalmar. Bolaget finns representerat i .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.