onsdag 17 februari 2016

Alsters herrgård meny

Gustaf Frödings minnesgård. Vår förhoppning är att god mat tillsammans med vacker utsikt över Vänern och kvittrande fågelsång ska ge dig en upplevelse utöver det vanliga. RETS JULMENY PÅ ALSTERS HERRGÅRD Efter välkomstglögg bjuds ni till bords, där en. I väntan på Julen på ”Mor.


Att jobba med matproduktion på det sättet vi gör innebär att vi inte vill sätta en fast meny utan vi följer säsongerna och lagar maten efter råvarorna vi får tag på och inspireras av.

Kan vi välja ekologiskt. Njut av en god lunch på deras uteservering, med utsikt över skön natur och vänerns vikar. Endast lunchservering under vår och sommarmånaderna. Mor Emilias Kök, Karlstads kommun.


Vi möttes av en öppen ljus och stor lokal med bar och enkla möbler. Det fanns även mindre små. Alsters Herrgård - företag, adresser, telefonnummer.

Vi blir även serverade lunch här. På Sandgrund får vi en guidad visning i Lars Lerins konsthall och den avslutas med eftermiddagskaffe och tårta. Baldersnäs är en anrik herrgård. Vi säljer stickat, virkat, smycken, vävt, sydda alster , gamla broderimönster, målade skiffertavlor samt foto och måleri.


Runt noga utvalda utställare brukar delta. Vi åker upp genom Dalsland och stannar längs vägen för möjlighet att köpa fika. Mysig stämning, genuint värmländskt hantverk, närproducerad mat och evenemang får hela herrgården att sjuda av liv.


Herrgården är belägen i Deje nära ForshagaDeje Golfklubb. Mellan dröm och verklighet! Intresseförfrågan kan göras under. Fyll i formuläret, och skicka in. Glöm inte att fylla i Namn, datum och telefonnummer!


Staffan får ofta bra respons av nöjda gäster som gärna visar sin uppskattning. Värmlands resan med Läs och Res. International buyers accepted.

I Västra flygeln håller några hantverkare till och säljer sina alster under hela sommaren, däribland vi. Gör en tur hit vettja och stressa av i vacker miljö! Bara ett stenkast från Välsvikens shoppingområde. I huvudbyggnaden finns en servering med både mat och fika.


Vill du se mer av staden kan du under sommaren följa med på en stadsvandring. Info tyska: Skutbergets Camping liegt in herrlicher .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.