måndag 22 februari 2016

Vxonews blåljus

Trafikolycka, vilt, Tingsås. Natten mot söndag kontrollerade polisen hastigheten på en bil på Sandsbrovägen. Med hjälp av laser mättes hastigheten till 1kilometer i timmen på en väg där max är kilometer i timmen.


Under måndagsmorgonen inträffade en trafikolycka i Växjö. Två bilar ska enligt uppgifter ha kolliderat med varandra på Teleborgsvägen, i höjd med Circle K. Enligt polisen ska det ha skett.

Olyckan inträffade i norrgående riktning vid klockan 07. Räddningstjänsten har tvingats klippa upp taket på en av bilarna. Blåljus : Kor i brinnande ladugård. Foto:Lena Gunnarsson, Smålandsposten. Bran personbil , Älmhult.


Rånförsök mot butik, Alvesta. Vid 02-tiden natten mot lördagen larmades polisen till ett pågående bråk utanför Pizzeria Napoli i centrala Växjö. Flera fick skador, det var bland annat näsblo mindre sårskador och en person ska ha fått tänder avslagna, säger Alexander Gustafsson, jourhavande förundersökningsledare vid .

Förra året blev en 35-åring våldsam på Grand Samarkand i Växjö. Under lördagen fick en väktare syn på honom på samma ställe. Väktaren larmade en polispatrull till platsen.


När de konfronterade mannen fann man en sax som han snattat på Ica Maxi. Mannen greps och fördes till . De var inne här och tog pengar direkt ur kassan . Under söndagskvällen larmades polisen till asylboendet på Sandviksvägen på Öster i Växjö. Flera polispatruller och minst en ambulans skickade till platsen. Vi fick uppgifter om en person som ska ha varit våldsam.


Men när vi kom till platsen visade en kvinna tecken på sjukdomsfall och en anhörig ska ha . Efter flera år inom restaurangbranschen ville Örjan Hvass byta karriär. Barndomsdrömmen fick styra valet. Jag stortrivs som polis, säger den före detta kebabförsäljaren. Under natten till lördagen utsattes en butik i Växjö för skadegörelse.


Polis, polisbil, blåljus. Nu misstänks en 16-åring för brottet. En misshandel ska ha ägt rum på Dalbo i Växjö. Det är det enda vi vet i nuläget.

Jag har bara muntliga uppgifter på det, säger per Bergendahl, jourhavande . Sent på onsdagskvällen utbröt ett stort slagsmål precis intill naturbruksgymnasiet i Ingelstad. I samband med en grillkväll sent under kvällen kom ett stort bilburet gäng till platsen. Ett stort bråk utbröt och nu har fyra gymnasieelever anmält en 15-åring för misshandel, skriver Smålandsposten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.