måndag 22 februari 2016

Inverterelverk med fjärrstart

Tillgänglighet: Slut i lager. Bli först med att recensera denna produkt . Elverket levereras med startbatteri. Ett kraftigt elverk passande för strömkälla till mindre kompressorer samt 230-volts invertersvetsar.


Tekniska data: Generator Spänning 2V 1-fas. Effekt, kontinuerlig (1-fas) 6 .

Startbatteri medföljer vid leverans. Vi är specialister på elverk och arbetar i först hand med KIPOR och Cebe. Notera att de som drivs med diesel har detta utskrivet i rubriken.


Boxen känner av när strömmen går och startar elverket automatiskt, när strömmen sen kommer tillbaka stänger elverket av sig självt. Loncins elverk finns idag också som inverterelverk. Nyutvecklad synkrongenerator på kVA med 1 koppar i lindningen för bästa strömkvalité och prestanda. Bra sinuskurva för känslig utrustning.


Fjärrkontroll med meters räckvidd.

Sitt inne och starta och stoppa elverket på gården. Förvärmare för kallstart. För säker start på vintern. Det passar utmärkt för utflykter, camping, stuglivet eller vid strömavbrott.


Med sin ultratyst 4-takts motor generatorn ger den ström ni behöver för. Med smarta gaspådrag slå reglera. Nu ska jag inte ha den till lastbilen utan till båten men jag tänkte att någon här endå har koll. Min plan är att gömma elverket i motorutrymmet där jag inte ser den för att kunna starta den med en fjärrkontroll.


Sen från motorutrymmet bara dra en kabel ut så man kanske kan ha lite elektronik igång utan att . Dieselelverk med stark elgenerator hittar du här! De är ju samtidigt väldigt moderna med el-start och fjärrkontroll. I mitt inlägg står bara att vi är mycket nöjda med Honda och vad som kanske kan skilja från ett enklare. Sandman: Det finns nog inte några väsentligt negativa kommentarer om något Inverter elverk för ett par tusenlappar, dom levererar.


Här har ni vårt elverk med stort E. Trådlös fjärrkontroll , ren sinus, ekonomifunktion, 12V-uttag och dubbla USB-portar. Champions elverk är av en annan klass än vad Sverige tidigare sett. Dieseldrivet elverk försett med Mellgas driftsäkra dieselmotor med elstart, sykrongenerator, batteriladdningsuttag volt, voltmeter, överbelastningsskydd och stor bränsletank vilket ger lång driftstid.


Levereras med startbatteri.

Ett fullmatat kraftfullt inverterelverk. Med bensintanken på liter är driftstiden upp till. Det här elverket har elektrisk start, som kan anpassas för fjärrstart från huset.


De här maskinerna kan till och med svara på ett elavbrott och starta automatiskt om strömmen går. Närbild av tillförlitligt high-tech- elverk, trädgårdsmiljö. Om ljusen försvinner vaknar Honda till liv.


Bensin synkron generator med 1 koppar lind. Snörstart, elstart, fjärrstart. OHV bensinmotor KB 192f.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.