onsdag 17 februari 2016

Fortum mitt konto

Tjänsten är helt gratis och öppet dygnet runt. Mitt konto samlar information om din fjärrvärme på ett ställe. Du har tillgång till detaljerad information om förbrukning och kostnad. Uppgifterna används för att visa dig relevant information och för administrationen av de tjänster som erbjuds.


Du har enligt lag rätt att få information om de personuppgifter som registrerats om dig samt att få felaktiga eller missvisande personuppgifter rättade. På Mina sidor kan du följa din elanvändning, se dina fakturor och mycket mer.

Mina Sidor finns både på webben och som mobilapp. Läs mer och logga in här. För att kunna logga in behöver du ditt. Förbrukningsvakten hjälper att förbättra din energieffektivitet och prisvakten att utnyttja de lägsta elprisen. Du kan ingå ett nytt elavtal i tjänsten eller också meddela . Pengarna drogs direkt från mitt konto när jag använde Charge and drive-taggen.


Finns även ett typ 2-uttag med kW AC, ett med kW och ett Schuko. Dessa verkar vara gratis (inte helt säker), .

ON om att köpa dess andel av Uniper. Fortum lanserar nu Mitt Konto 2. Enligt bolagets vågkraftexpert blir det inte blir. Eon äger procent av aktierna i tyska Uniper. Status, varumärken, offentliga värden. Affären är värd miljarder euro.


Undrar du vilket elavtal du ska välja, eller vilket avtal som är bäst för dig? Har du frågor kring de olika avtalen och priserna? Fyll i ditt telefonnummer så ringer vi dig (må-fre), med ett bra elpris.


Här kan du också se dina fakturor . Budet inbegriper 4procent i Uniper för euro per aktie, vilket. Det gör det lätt för kunden att koppla ihop förbrukning och kostnad. På fakturan presenteras de viktigaste uppgifterna — förbrukning, summa att betala och betalningsdatum. På baksidan finns mer detaljerad info om kundens förbrukning.


Varför beviljades jag ingen kredit? Vad händer om jag inte reglerar min skuld enligt kontoutdraget i tid? Jag har inte fått någon Leveransfaktura, kan ni hjälpa mig?


Jag vill lösa min skuld på Kontot innan den siste i månaden: hur går jag tillväga?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.