måndag 29 februari 2016

Vattentank 1000 liter mått

Du kan ha precis vad som helst i dom, DIESEL - DRICKSVATTEN etc. Mått : Vit plast: 6liter , H 100 . Lämplig för bevattning av ridbanor, ridhus eller för att exempelvis fylla på vattenkar i hagen. Levereras gallerbeklädd och monterade på pall.


Kran i form utav en kulventil ingår.

Endast vattentank , ej hjulburen. Ibc container lämpar sig för säker förvaring och transport av vätskor så som vatten eller kemikalier. Vi erbjuder också ett komplett utbud av beslag tillägnad vattning, miniventiler för bevattning, tätningsmedel såsom PTFE tejp, och andra anslutningar.


Skvalpsskydd Tål solljus (UV-beständig) Tillverkad i. Plastbehållare för lagring och transport av vatten , dieselolja och andra vätskor. Färskvattentank lämplig för inbyggnad i bil, båt, camping och mycket mer. DATABLAD KEMISK RESISTENSLISTA.


Vattentankar i olika storlekar.

Alla mått är utan höjd på lock) . Lämplig för inbyggnad i bilar, båtar, husvagnar, mm för hantering av vatten och diesel. Konstruerad så att vattnet röra sig så lite som möjligt under transporten. Tankarna är, kraftigt utförda och tål slag och stötar utan deformation. Det finns många fördelar med att välja rekonditionerade IBC containers, dels den miljöbesparing rekonditioneringen och återanvändningen medför, dels besparingar på upp till av kostnaden . En sådan man typiskt flyttar med . De passar bra för vatten men framför allt har de god kemikalieresistens. Vi har ett brett sortiment som standard.


Dessa finns som öppna, slutna, cylindriska, rektangulära en del med konisk botten. Hittar ni trots detta ingen som passar kan vi även tillverka med era mått. Tankar - Företagsgruppen Trädgårdsteknik - marknadsledande leverantör och producent av produktteknisk utrustning.


Denna liter vattentank är speciellt utformad för svenska förhållanden. Denna norska producerad vattentank är lika lämplig för inomhus- och . Tanken står på en lastpall och har även samma mått som en lastpall vilket kan ses på bilden. Har används till uppsamling av regnvatten.


Containerns utformning medför att extra lastpall inte behövs.

Max två containrar kan staplas vid lagring. Vid transport bör de inte staplas på varandra. Tidigare innehåll är vattenbasera så rengöring med diskmedel och vatten avlägsnar eventuella rester.


Produktbild Depåtank med elpump.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.