torsdag 18 februari 2016

Hur fungerar google drive

Presentationer och Formulär som du skapar. Läs mer om hur du säkerhetskopierar och synkroniserar filer från Mac eller PC. Synkronisera foton och videor. Microsoft Word-filer med Chrome-tillägget eller appen.


Filer på Drive, som dina videor, foton och dokument, säkerhetskopieras så att du inte förlorar dem. När du har placerat dem där kan du enkelt bjuda in andra att visa, redigera eller lämna kommentarer på .

Den funktionen finns under Delasymbolen (bilden ovan) och heter Öppna i annan app (bilden nedan). Min papperskorg är tom. Lite förvirrande ordval, för den öppnas ju inte i Drive utan den sparas! Filer är en ny app i iOS som gör att det är enkelt att jobba med filerna på sin enhet och i iClou men även andra tjänster som Dropbox. Skapa ett nytt formulär via Drive.


Allt du behöver, överallt. Med Drive har du alltid dina saker med dig. Det går att ordna, redigera och dela dem från alla datorer på drive.


Nu kan användare söka efter filer och dokument på Drive direkt från Androids sökfält.

Sökningarna fungerar i nuläget bara på engelska, men tack vare att det går att ha upp till fem sökspråk aktiverade samtidigt kan engelska användas vid behov. HUR FÅR MAN IGÅNG DRIVE ? Kanske det fungerar för dig också. Det är inte säkert att sekvensen nedan är exakt men prova dig fram så ska det nog fungera. Att kopiera en bild och bifoga den i ett . GB till att börja med och sedan behöver uppgradera, måste man då uppgradera till deras 1TB plan . Hur fungerar det om man t. Vi har listat de olika apparna med information om hur de fungerar och hur man som . För att sökning ska fungera optimalt bör man ha en genomtänkt namnstandard. Filerna söks efter rubriken på dokumentet så tänk efter hur du döper dom.


Ska elever lämna in arbeten till dig, var tydlig med hur de ska . Jag skulle nästan kunna säga att jag älskar ordmoln. Jag använder wordle så fort jag kan. Vad ska man då med ordmoln till?


Jag tycker de funkar bra när man ska inleda ett arbetsområde. Slå på skrivaren om den inte redan är på. På skrivarens kontrollpanel letar du upp appen Drive.


I mitt förra inlägg visade jag hur tillägget installeras.

Starta en webbläsare på din iPad som du brukar använda dig av, t. Tjänsten down eller inte fungerar ? Här kan du se vad som händer. Ur pedagogisk synvinkel är det mest intressanta att alla slags dokument också kan delas med flera endera genom att . Men har du sett några fel uppsto som redigerade filen brukar synka, delade dokument visas inte för andra, och tvingar dig till en begränsning sida? Om ja, skulle denna artikel hjälpa.


Det var nästan fem år sedan. Har fått lite frågor på hur man loggar ut från driven på en iPad. Lite omständligt men det fungerar. Filmen är länkad från Dan Karlsson . För några år sedan gav denna term fortfarande konstiga reaktioner.


Numera nästan alla och varje företag gjort bra användning av. De tre största tech jättarna nu alla har sin egen molntjänst. Det finns också mindre företag som .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.