måndag 22 februari 2016

Dino vuokraus oulu

Kiinteähintaiset viikonloppupaketit on räätälöity lähinnä yksityisten talonrakentajien ja – kunnostajien tarpeisiin. Viikonlopuksi koneen voi noutaa perjantaina iltapäivällä klo 15. Lainalift Oy on oululainen konevuokraamo, joka on erikoistunut henkilönostimien vuokraukseen. Yrityksen toimipiste sijaitsee Oulun Alppilassa, mutta toiminta- alueena on koko Oulun - ja Lapinläänin alueen työkohteet.


Meille on yhtä tärkeitä kaikki asiakkaat, niin suuri kansainvälinen rakennuskonserni, kuin yksityinen . Henkilönostin Dino 260XTD.

Hinnat ( hinnoittelemattomat tarjouksen mukaan). Voit hakea tuotteita tuotteiden nimillä, tai tuotteiden kuvauksissa . Laadukkaat rakennuskoneet vuokralle. Kun tarve on hetkellinen tai muuten vähäinen, ei ainoa vaihtoehto ole ostaa jokaista työvaihetta varten uutta, kallista konetta. Me haluamme palvella asiakkaitamme aidosti ja tarjoammekin laajan ja monipuolisen valikoiman erilaisia rakennuskoneita vuokralle sekä lyhytaikaiseen.


Sähkö-Vaittinen Oy on sähkötöiden ammattilainen. Kauttamme saat kaikki sähkösuunnittelut sekä sähkötyöt asennuksineen ja tarvikkeineen uudis- ja saneerauskohteisiin. Toimitusaikamme pitävät aina.

Jos et voi käyttää meiltä vuokraamaasi laitetta suunnitellulla tavalla myöhästymisen tai puutteellisen toimituksen vuoksi, saat jopa viikon ilmaista vuokra -aikaa. Paljon muita isompia nostimia vuokrattavana. Kone Helsingissä Malmilla.


Vuokrattavana Dino -merkkistä konetta. Katso tästä kaikki Dino -merkkiset ilmoitukset ja tutustu kuviin ja lisätietoihin. Leinolift Oy - Palvelevaa henkilönostin- ja nosturivuokrausta. Kuljetuskorkeus, m. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin ja mahdollisiin . Vatupassi on itäsuomalainen konevuokraamo, joka toimii Joensuussa, Kuopiossa, Nurmeksessa, Lappeenrannassa ja Jyväskylässä. Perässävedettävien Dexter- ja Dino -nostimien lavakorkeudet ovat 8-metriä.


Katso koko nostinvalikoima: henkilönostimet. Oulussa ollaan muuttohommissa! Vielä tammikuun ajan Oulun toimipisteemme palvelee tutussa Tukkitie 3:n osoitteessa, mutta 1. Puutarhan ja pihan hoitoon ja rakentamiseen meiltä löytyy monipuolinen valikoima kaivinkoneita ja laitteita.


Klikkaa vihreää piha- ja puutarhalinkkiä niin löydät monipuolisen valikoiman koneita pihan kunnostukseen. Päivävuokra = seuraavat pvt . Koko Oulu askeltaa -kampanjan päätapahtuma järjestetään Rotuaarilla ke 27.

Samaan aikaan Haukiputaalla, Kiimingissä, Oulunsalossa ja Yli-Iissä. Hiihtolomalla kaupungille, kulttuuririentoihin, mummolaan tai vaikka uimaan? Kymppiviikolla alle 17-vuotiaat maksutta Oulun joukkoliikenteessä Oulun.


Oulun kaupungin ajankohtaiset, uutiset, tiedotteet ja ilmoitukset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.