fredag 19 februari 2016

Varastokontin vuokraus

Varastokontissa on valaistus ja vikavirtasuojattu pieni jakokeskus. Osassa konteista hyllyt. Katso lisää sivuiltamme. Tarjolla yli 2konttivaihtoehtoa ja konttimallia. Konttihaku auttaa löytämään sopivan.


Hinta ei sisällä kuljetuksia.

Lähetä kysely tuotteesta . KONTIT JA TYÖMAATILAT (myynti ja vuokraus ): Päivi, puh. PERÄVAUNUT, AUTOT, KONEET JA LAITESUOJAT: Henri, puh. Voit hakea tuotteita tuotteiden nimillä, tai tuotteiden kuvauksissa esiintyvillä sanoilla. Löysitkö sopivan tuotteen tai kaipaatko lisätietoa?


Ota yhteyttä sinua lähimpään toimipisteeseen TÄÄLTÄ! Lisätietoa vuokrauksesta. Rami-tilat tarjoavat monipuolisen, nykyaikaisen ja jatkuvasti kehittyvän tilaratkaisun toimisto-, henkilöstö-, varasto- ja koulutilaratkaisuihin.

Rami-tilojen kokonaispalveluihin kuuluvat tilojen ja konttien vuokraus ja myynti, suunnittelu-, . Toimitukset nosturiautolla. Asianmukaisilla lukoilla suojatut varastokontit ovat erinomainen säilytysratkaisu muun muassa työmaille, ulkoilmatapahtumiin ja messuille. Meiltä löytyy varastokontteja kaikkeen tarkoitukseen. Tarvitsetko varastokonttia vuokralle? Merikontti säilytystilaa varastointiin.


Sisältö-haun tulokset hakutermillä VARASTOKONTIN VUOKRAUS. Vuokraa edullisesti kontti. Meiltä voit myös vuokrata kontin väliaikaiseen käyttötarpeeseen. Tavallisten konttien lisäksi vuokraamme myös erikoiskontteja.


Kuljetusliike Koivisto Oy:ssä on tällä hetkellä ilmoitusta. Tarjoamme edulliset ja nopeat konttien kuljetukset ympäri Suomea. Osta, myy tai vuokraa käytetyt kontit edullisesti.


Nettikoneesta löydät ilmoitusta kohteesta kontit. Kontteja löytyy täysin tyhjiä ja myös hyllyllisiä, jotka sopii mainiosti esim. Minimi vuokra -aika 1kk . Mikäli tavaraa ei voida heti purkaa määränpäässä, voidaan merikonttia käyttää välivarastona kunnes tavaran purkaminen on mahdollista.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.