torsdag 25 februari 2016

Kanalfläkt 160

Fläkten är avsedd för installation i ett kanalsystem. När fläkten är kanalansluten kan den även installeras utomhus och i våtrum. Enkel installation i valfri position. Motorns effektförbrukning vid bästa verkningsgrad är för denna produkt under 1W och omfattas inte av ErP-direktivet. Hos oss hittar du Östberg kanalfläkt till mycket bra pris.


Beställ din kanalfläkt idag!

Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! KANALFLÄKT FRESH DF 160. CK serien består av kanalfläktar med cirkulär anslutning. Har hög kapacitet och verkningsgrad med bibehållen låg ljudnivå.


Ytterrotormotorn har underhållsfria dubbelkapslade kullager. Fläkthjulet är utrustat med bakåtböjda skovlar. Köp kanalfläkt 1billigt på nätet.


Lågt pris och snabb leverans på kanalfläktar.

En billig kanalfläkt med EC-motor som är bra för miljö och plånbok! Den kan även varvtalsregleras. Som tillbehör finns montageklammer, beröringsskydd.


Kanalfläkt 1B från Soliduct Ventilation. De har mycket god kapacitet vilket gör att de lämpar sig utmärkt i krävande och komplicerade ventilationskanaler. Kan monteras i vertikalt eller horisontellt läge.


Kompakt kanalfläkt tillverkad i ett hölje av förzinkad stålplåt samt inbyggt godkänt motorskydd. Levereras komplett med konsol för upphängning samt st montageklammer för anslutning av kanalsystem. Lägg till i inköpslista . Det enda du behöver göra är att trycka fast spiroröret på trycksidan och spänna fast med en fästklammer.


Ytterhölje tillverkat av förzinkad stålplåt. Motorn är av ytterrotortyp med bakåtböjda skovlar. CK är en circulär kanalfläkt som är kompakt med hög kapacitet och tillförlitlighet. Den är en radialfläkt med rak genomströmning och är mycket enkel att montera.


CK klarar högt tryck och långa kanaler med bibehållen låg ljudnivå. CK har ett hölje i förzinkad stålplåt och är fuktskyddad och godkänd för . Cirkulär kanalfläkt anslutning Ø1inkl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.