onsdag 24 februari 2016

Runessons skog och trädgård auktion

Konkurs: Företag med miljonskulder. Den andra januari togs beslutet att företaget försätts i konkurs. Butiken ligger mitt i Karlskrona och vi har många års erfarenhet i branschen.


Förutom skog- och trädgårdsprodukter som motorsågar, röjmaskiner, vedklyvar, . Nu för tiden väljer många att köpa en robotgräsklippare.

En maskin som arbetar dygnet runt, i ur och skur medan du gör något annat. Olika storlek på gräsmattorna, vilken typ av gräs och om terrängen är kuperad är exempel . Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, m. Status, offentliga värden, adress mm för Runessons Skog och Trädgård AB. Rävsta ligger naturskönt vid vatten och skog. Tapetserare Jan-Eric Kullberg.


Min kollega Pauline har precis skaffat sig en sådan lott i Sollentuna, och om hon inte pratade mycket om jord och växter innan så gör hon det definitivt nu. Det är trevligt att höra hennes fundering- ar kring trädgårdsredskap och om vilka grönsaker hon ska plantera.

Sockenlagets styrelse informerar. Uthyrning av tält, bord och stolar. Föreningen ”Byliv Furuby socken”. Här finns hjärtstartaren. Riksintresse för vindkraft.


Genom att spela det byråkratiska spelet, lyckas djuren få en lyxig penthousevåning i den stad som vuxit upp där deras skog en gång stod. Det hindrar inte att mina auktioner går ut ikväll. Bilderna ovan är tagna på Kalle Runessons utställning på Hole in the sky tidigare i år. Marie Jansson Demski 13. Holmberg, Järla Orienter- ing, på 14:e plats i samman- räkningen – vilket gjorde honom till näst bäste svensk efter tiondeplacerade Johan.


Ca 1kvm boyta fördelat på vardagsrum. Moshultamåla gamla skola, där den borde höra. Loket trädgård , Emmaboda. Mycket fin stor trädgårdstomt 4. Odlingslan fruktträ bärbuskar och vackra växter.


En utställning som vill få oss att närma oss det ohörda i na- turen.

Och som i programmet iro- niskt refererar till Monty Pythons. Skogsbränder härjar i Kanada. VH-backen Petter Runesson har gjort en bra säsong. Det resulterar nu i att han får chansen att prova på spel med IK Oskarshamn i Hockeyallsvenskan.


Vimmerby Hockey har kommit överens med IK Oskarshamn i Hockeyallsvenskan, om en utlåning av backen Petter Runesson kommande vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.