onsdag 24 februari 2016

Elmia 2017 jakt

Där hittar jägaren vapen, ammunition,. Det känns kul att utställarna är nöjda . Senaste nytt från Elmia Game. Mässan för alla som älskar natur, friluftsliv och jakt.


Ytterligare kontaktinformation.

Vi vill att ditt besök på Sveriges största jaktmässa ska vara något som du har nytta av hela jaktåret. För den som inte är köpsugen går det minst lika bra att vara på plats enbart för . Hitta din jaktmässa här. På Utemässan erbjuds den senaste informationen vad . De vill se, testa och ta till sig nya kunskaper. I samarbete med de ledande organisationerna inom jakt , fiske och hundsport arrangeras produktutställningar, skytteövningar inomhus och utomhus, hundaktiviteter och seminarier.


Det individuella SM-tecknet bärgades faktiskt av en dansk. Vanligen arrangeras tävlingen på föregående års segrares skola.

I år förlades tävlingen till pågående Elmia Game Fair, vilket visade sig . Elmia Game Fair, Jönköping. Elmia Game Fair slår traditionsenligt upp sina portar för hela Kristi Himmelsfärdshelgen, – maj. Och då menar jag representanter från varumären, återförsäljare . Välkommen till Sveriges träffsäkraste mässa – Elmia Game Fair! Swedish Game Fair AB arrangerar följande event.


Jönköping (JJ) I år är det Forshagaakademin som kommer arrangera Jakt -SM. Tävlingen riktar sig till. Kom gärna förbi vår monter och prata jakt. Vi är officiell mässtidning och har i samarbete med projektgruppen gjort en ” Elmia -special” som speglar årets mässa. SM i jakt innehåller allt från avståndsbedömning till jakthundskunskap – och även publiken kan vara med och mäta sina kunskaper med de tävlande.


Foto: Madeleine Lewander. Under två dagar gör elever från nio naturbruksgymnasier med jaktinriktning upp om den prestigefyllda SM-titeln. Elmia och Jönköping ligger placerat mitt i jaktmarknaden.


Vi vet att jaktintresset ökar och det blir fler och fler som tar jägarexamen. Naturligtvis kommer då också fler till Elmia Game Fair.

Läs mer om Elmia Game Fair. Tänkte det kunde vara bra att ha en typ av tips-tråd rörande den kommande mässan. Kanske en mötesplats för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.