fredag 26 februari 2016

Humanhabit omdöme

Litar du på Humanhabit ? Gör som andra kunder och dela med dig av din åsikt idag! Lämna ett omdöme om Humanhabit nu. Jag undrar om de goda omdömen som lämnats här är gjorda av personer som jobbar på företaget.


Jag fick undermåliga produkter som slutade fungera efter en vecka.

Hej ibland ser jag inlägg om humanhabit och klankar ned på företaget. Här i Göteborg har vi privata taxi-bilar, ofta med måttlig komfort, och bristande lokalkännedom hos föraren. Deras priser ligger ofta på uppåt det dubbla mot det redan dyra Taxi-Göteborg. Och priserna är fullt motiverade eftersom bara några få kunder, (med extra klent omdöme ) väljer dessa ockeråk. Framöver vill vi att Lyson.


Detta både vad gäller produkter och service. Därmed önskar vi såväl nya som gamla kunder välkomna till att ta del av vårt breda utbud vad gäller arbetsljus, varningsljus, extraljus Xenon, LED-ramper och .

Fordonsbelysning har alltid varit vår största passion vilket kanske märks i vårt engagemang och professionalism att till konsument och återförsäljare. Vill bara varna för detta skitföretag. Jag beställde den september ett xenonkit, i lager.


September ringde jag, för det var lite bråttom, och hörde. Såg precis reklamen på garaget om deras Xenon, är det äkta eller biltema-xenon lookalike? Xenon marknaden men mina orginala lyser helt värdelöst.


Priset var ju inte direkt fel. Kabeln mellan ballast och lampa är ej förlän så nej. Hela kittet med ballast å lampa är från Humanhabit , och vad jag vet så har dem bra kvalite på sina saker. Ska ta och testa vänta ett litet tag innan jag slår på lamporna.


Förlänger man kan det bli överslag, därav jag frågar. Tänkte bara dela med mig av mina erfarenheter av Humanhabit. Hade bestämt mig för att lägga lite extra pengar på Osram D1S så jag beställde hos dom.


Fick paketet väldigt fort, beställde tisdagkväll, hämtade ut dom på torsdagkväll. Vi har lagerbutik i Borås.

Fynda fordonsbelysning till lågpris! Just nu REALISATION på ett stort antal modeller LED ramper, LED arbetsbelysning, LED och Xenon extraljus samt. Håller dock med dc_lindberg överlag när det gäller priser, företag jag definitivt vill varna för är maskinbelysning och humanhabit. Ta en titt på forumtrådarna och deras facebook kanaler så förstår ni väl vad jag menar. Vet egentligen inte om jag ska skratta eller gråta.


Butiker som humanhabit och ljusgiganten och övriga som finns med i tråden säljer alla orginal delar. Dock tycker jag inte humanhabit är så . Läs på sidan om humanhabit. Molnia skrev: jag är sugen på att. Vågar man fråga om omdöme och kanske vart du handlade? Fler än 1inlägg: Blev . Hej Införskaffade xenonkit från humanhabit och fich hem det idag.


Det är ett 75w och så läser man på deras sida att man inte får koppla på ballaster för att testa lamporna om man vill skicka tillbaka. För det blir beläggningar i xenonbrännaren. Jag synade båda lamporna och båda har en liten . LED och Xenonbelysning till fordon - Extraljus, Arbetsbelysning och LED och Xenon konvertering.


Innehållet nedan är skapat av våra användare. Sunshineled AB - humanhabit. XX of XX reviews Läs fler omdömen.


Kontaktuppgifter till Humanhabit Parti Och Detaljhandel AB Borås, telefonnummer, adress, se information om företaget. Till exempel vilka betalningssätt de godkänner, om de har några fysiska butiker och mycket annat. Human Habit - visar omdömen från användare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.