torsdag 25 februari 2016

Värsåsvillan priser

All information om VärsåsVillan. Här kan du läsa om företaget samt vilken typ av produkter de tillhandahåller inom kategorin Trähus. Du hittar kontaktuppgifter och addresser samt det finns en länk till hemsida.


Följ VärsåsVillan på ! Storstugan är öppen, med meter till nock. Köksdelen är lagom avskil med en bra matplats vid burspråket.

Vallersvik Typ: Lofthus med tre rum och kök på ,kvadrat och ett öppet loft på 2kvadrat som kan inredas till två små sovrum. Husföretag: Värsåsvillan. Familj: Barnen Lillie och Izzabella och hunden Atlas. Gör: Egna företagare, Johanna eventfestarrangör och Micke projektledare. Bor: Nacka utanför Stockholm.


Byggyta: 7m Altan: m. Valda tillverkare, Värsåsvillan. Prislistor för Hudikhus.

Hudikhus bygger prisvärda hus utan att tumma på kvaliteten. Här finner du prislistor för de olika modeller vi erbjuder. Slutpris för bostäder på Värsåsvillan , Götene hittar du på Booli. Nu Har vi äntligen fått en prisuppgift av Värsåsvillan.


Njea, det blir nog inte ett hus från Värsåsvillan. Detta pris fick vi i alla fall: Lite mer info angående Värsåsvillan Varnhem. Nu under senaste veckorna har vi kikat i några hustidningar och sett några annonser och fått upp ögonen för fler hus. Vi har till exempel kikat på Roxen från Värsåsvillan och Ametisten för Fiskerhedenvillan och nu väntar vi in offerterna för dessa två. Sen är det dags att ta ett beslut, uppdatera budgeten . Det är alltså lika stora variationer på pris för nyckelfärdiga hus som det är på priser för redan uppförda hus.


Säljer både nyckelfärdiga hus i en och två plan samt fritidshus och energisnåla passivhus. Utvecklar, designar och bygger nyckelfärdiga hus, . Fritidshus från VärsåsVillan. Via vårt varumärke VärsåsVillan säljer vi fritidshus optimerade för de speciella förhållanden som råder där de flesta fritidshus uppförs i Sverige – vid kusten, på fjället, i skogen eller vid en sjö.


Vi vet att olika omgivningar och miljöer kan kräva unika lösningar av arkitekturen, och vi kan ta fram det . Hustyp: 5-planshus med förhöjt väggliv. Tillverkare: Värsåsvillan. Välordnad plan med bra rumsproportioner.

Fint med ljus från tre håll i vardagsrummet. Ett ljust och trevligt allrum på övervåningen har fönster åt två håll, vilket är ovanligt. Men det finns inga med våra behov. Det jag skall ha är minst sovrum.


Sedan e jag ganska flexibel. Sommarstuga (Funkis). Räkna på lån och försäkringar. Hemförsäkring Låna till annat. Se vad det kostar dig per månad att bo på Borrekärr och skaffa lånelöfte nu.


Värsåsvillan De flesta av Värsåsvillans husmodeller kan med lite modifieringar av konstruktionen byggas som passivhus. Men företaget har även tagit fram typhuset B137 .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.