fredag 26 februari 2016

Altan mot berg

Vi ska bygga en altan längst med hela huset, dvs meter. Problemet är att huset är byggt på sluttande berg (som en trappa) och att berget sluttar. Joeys altanprojekt på berg.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Har en plats där det kommer fram bergknallar i dagen på flera ställen.

Men finns det någon som har en bra ritning (eller länk till en) så att man kan se hur man fäster en träkonstruktion på bästa sätt i sten samt hur man . Apr Här är guiden du behöver för att bygga en egen altan som passar dig, din plånbok och ditt hus. Stöter du på berg när du gräver så går det bra att borra ner ett armeringsjärn i berget och gjuta runt det. Går man sedan lite längre från huset, i riktning mot sjön, kommer man till köksträdgården. Bildresultat för trädäck mot berg. Perfa till den nya altanen utanför Lillstugan!


Outdoor ProjectsGarden Projects Outdoor IdeasOutdoor SpacesOutdoor LivingGarden IdeasGarden StonesHerbs GardenPergolas . Inlägg om altan skrivna av Josefina.

Eftersom vi vill ha altanen in mot berget, så är det bara att formsåga efter bästa förmåga. Och det måste jag säga att min käre far. Vi var inte helt säkra på hur djupt vi skulle komma innan vi stötte på berg , men några hål blev en dryg meter djupa, och andra ca cm. Eller kanske natursten som grund på ditt hus?


Ska du bygga altan är det snyggt om du låter den gå ända ut mot stenen och följa den. Det är inte så svårt som det kan se ut! Lägg den innersta plankan i det läge där den näst innersta ligger. Sedan tar man en liten bit av samma . Till min dotter - boken är ungefär samma lutning som dörrposten ut till balkongen.


Gör först en mall om du. Slipp gräva skruva istället. UTEMILJÖ ➰ Kreativ och ursnygg nysnickrad altan i olika etage som ger bra sittbänklösningar för många gäster.


En flexibel lång integrerad blomlåda med vackra vita stenar, där man enkelt kan byta ut sommarblommor mot buxbom eller småenar till höst och vinter. Det var Marcus Hasselgren, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Att bygga en uteplats eller en altan på en grund av markskruvar skiljer sig inte nämnvärt mot när man bygger på en grund av betongplintar.


Många med plintgrunder bygger därför en altan kloss intill för att trolla bort plintgrunden av dels estetiska skäl (inte alltid så snyggt kan vissa tycka – en smaksak) eller för att få ett bättre flöde in och ut ur huset. Då kan man lägga en trappa upp mot altanen för att slippa ha en för stor trappa upp in i huset.

Binda ihop hus o berg - Altan etapp 1. För att skapa samhörighet med baksidan och de härliga hällarna bygger vi ett altandäck som sluter an mellan hus o berg. Här kan ni se våra arbeten vi har gjort. Pinterest에서 회원님만의 핀을 찾아 저장하세요.


Maria Norkvist님이 찾은 핀입니다.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.