måndag 29 februari 2016

Husqvarna hjälm technical

Ny, robust lättviktshjälm med hörselskydd. Vårt nya ventilationssystem ger en bra huvudtemperatur. Visiret är nytt och ger ett bättre skydd för ansiktet men framförallt ger det användaren fri sikt, uppfällt såväl som nedfällt. HUSQVARNA HJÄLM TECHNICAL.


Dessa hörselskydd är utvecklad för optimal ergonomi. Utrustade med inlägg av polyurethane vilket ger maximalt med utrymme för örat.

Till Balance hjälmarna ska det finnas en adapterplatta för peltor kåporna så dom skulle sitta bättre mot huvudet. Kanske finns till denna hjälmen oxå! Skönt mot blåst och förhindrar spån och grenar för att komma in under jackan. En nydesignad hjälm som väger lätt med hörselskydd.


Forest Technical hjälmen har ett nytt ventilationssystem, systemet ger en bra huvudtemperatur. Kampanjpris, exkl moms: 796:- Kampanjpris, inkl moms: 995:- . Varan har lagts i varukorgen! Products without images have been hidden.


Click here to show products without images.

Go to the productFind similar products. Med en dunk som rymmer hela liter krävs färre påfyllningar vilket sparar tid. Trots storleken är den nya bensindunken lätthanterlig. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Ny lättviktshjälm med hörselskydd och visir. Borta är känslan av otymplig bygghjälm, den här är slimmad och smidig. När det är dags att byta ut den på grund . Handla enkelt och smidigt med.


Arboristhjälm Technical. Vi har allt som skyddar ditt huvu allt ifrån huggarhjälmar skyddglasögon, skyddsvisir och hörselskydd. Så vill du vara rädd om dig så kan vi hjälpa dig en bit på vägen, om du tänker använda tex motorsågen, grästrimmern, gräsklippare, lövblåsen eller din röjsåg. Hjälm Functional, fluorescerande. Prisvärd allroundsåg för dig som värderar professionell kvalité.


Byxor med modern design,. Ultra Vision visir med. Och det breda sortimentet av säkerhetskläder med det senaste inom innovation i design och material förser dig med den skyddsnivå och komfort du behöver.


Vad behöver du för skyddsutrustning för att arbeta med motorsåg? STS-Butiken i Halmstad har stövlar, kängor, hörselskydd och andra tillbehör för ett säkert skogsarbete.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.