torsdag 25 februari 2016

Elmia bilmässa 2017

Garagebesök hos Jonny och Martin i Löddeköpinge. Det gör att motorshowen har blivit en naturlig mötesplats varje påsk för alla bil- och mc-entusiaster. Barn under år går in gratis i målsmans sällskap. Ungdom är mellan 8–år.


Samtliga priser är per dag.

Genom att förköpa din entrébiljett undviker du långa köer på väg in till mässan. För priser och beställning av . Eventet är en enda stor happening med massor av aktiviteter varje dag för alla med intresse för det mobila livet. Njut av en stor mässa där alla branschens aktörer samlas på ett och samma ställe och presenterar kommande års modeller. Eller ta en tripp till C- hallen som är full . Världens största skogsmässa var i år större än någonsin, både till yta och till antal utställare.


Det har varit en fantastisk mässa. Största bilmässan fyller år!

Stellan Bengtsson vinner . Och nu, gott folk, har anmälan. Hosted by Christian Karlsson. Bilmässan hade ett flertal entréer med ett stort antal biljettkassor vilket förkortade kötiden. Utställningen var relativt lätt att hitta och hade goda . DKW Ffanns i en annan monter och ägare är Peter Landin Vaggeryd.


Europeiska Lantbruksmässan Axvalla (ELMA) i Axvall i Västergötland. Hushållningssällskapet Rikslantbruksmötet (RILA) vid Rosenlund i Jönköping. Organisationschef för RILA var Eric Hållander, som haft samma funktion i . Elmia bilmässa mat och dryck.


Nu min absoluta favorit som jag verkligen drömmer om, som inte fanns inne på mässan men någon svensk hade parkerat utanför! Det är fruktansvärt mycket köer. Vi har ju tät kontakt med polisen och det är verkligen . Känns som om man måste förklara sig lite.


Jag gillar inte när det är massa tjejer som ålar sig på bilarna men alla trevliga tjejer mallan bilarna och som står i en del montrars podier som har kläder på sig, dom e riktigt trevliga. Men jag håller med många om att när man åker till en bilmässa så är det bilar .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.