onsdag 24 februari 2016

Skotare john deere

John Deeres skotare är smidiga och produktiva. Den är en utmärkt gallringsskotare, men klarar också mer. Den trivs utmärkt under svåra förhållanden, som mycket snö, svår terräng eller långa skotningsavstånd. Kranspetsstyrning finns att välja till, vilket höjer skotarens produktivitet ytterligare.


Se arbetsområdet framför dig och.

Skotare är ett transportmedel av typ terrängfordon eller skogsmaskin som används för terrängtransport, så kallad skotning, av rundvirke, stubbar, träddelar och grot från. Om jag förstått det hela rätt så kan nu dessa skotare fås med 3mm längre. E har också en kraftigare boggi och starkare kran med upp till m räckvidd. Stora skotare med lastkapacitet ton. Våra största skotare är idealiska när du behöver extra kraft och hög lastkapacitet.


En jättefin skogsmaskin med ordentliga däck som gör att den kan ta sig fram bra. Denna skotare kan transportera timmerstockar även genom det tuffaste terrängen.

Jämför priser och läs recensioner på Leksaker. Välkommen till PriceRunner! Skotaren är ganska bra lekt me som är i bra skick. Själva gripklorna är lite böjda för dom har blivit tuggade på.


Hytten som är snurrbar, snurrar väldigt lätt, inga distinkta lägen. Mycket välgjord skotare med många funktioner. Den hämtar alla färdigkapade stockar som skördaren har sågat till av träden i skogen. En riktigt fin modell av denna kända skotare , den är midjestyrd och har en mycket kraftig kran och gripklo-funktion st stockar finns med att lasta. Maskinen är ca 6mm lång och 2mm hög.


Den kan transportera trädstammar genom oframkomlig terräng samt lasta och lossa utan mankraft. Skogsmaskin som säljs av landets största skogsindustrikoncern. Två av Sveriges största barnbutiker finns nu även på nätet där ni kan beställa saker till barnen enkelt och säkert.


Snabba leveranser och god service! To download a video please right click. Nu finns produkten i kundvagnen.

Visa alla produkter från SIKU.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.