måndag 22 februari 2016

Hilti borrmaskin

Bemästra ett stort antal applikationer med snabbchuckar och flerväxlade borrmaskiner. Konstruerade med stor utväxlingsdiameter, optimerade kommutatorer och robust hölje för längre livslängd. Kompakt batteridriven V borrskruvdragare med mm nyckellös chuck för lätta och medeltunga tillämpningar i trä, metall och gipsväggar.


Hyresförsäkring ingår i priset. Hyra över helg bokas alltid lördag och söndag.

Maskinen lämnas då ut fredag eftermiddag och . HILTI BORRMASKIN TE Fungerar perfekt 800:- eller HBJ. Det är så att jag i framtiden kommer fokusera på att spara till hilti som är ett märke jag intresserar mig för och blivit sugen på att köpa deras sfc skru. Auktion - dagar kvar, 7kr på Tradera.


Hej Vad ska man använda fettet som följer med maskinen till? Det enda jag kan hitta är att man ska smörja in borr och mejslar. Moms tillkommer på angivet högsta bud.


Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid hämtning.

En jättebra hilti borrmaskin te Amed batteri och laddare. Hilti Senast tillagda Borrmaskiner. Se Fleet Management- pris. Denna produkt har tilldelats IF Design pris. Hitta bästa pris och läs omdömen – vi hjälper dig hitta rätt.


Något gick fel under tiden du sökte. Försök gärna göra samma. Ryobi är väl bra om man vill ha . Rothenberger med ett ihåligt diamantborr. Dr Bender med en massiv diamantborr. Provobjektens ankomstdatum.


En bra borrmaskin skall ha högsta möjliga ALw och högsta möjliga . Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo. I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp. Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt.


Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, . Diamantslipmaskin 150mm.

Elektrisk slipmaskin med diamantskiva. Alla bud är bindande och slagavgift debiteras på samtliga köp. Objekten säljs i befintligt skick och är inte testade av Slagom det inte särskilt anges i objektsbeskrivningen.


Eventuella fel i objektsbeskrivningen medför inget ansvar för egendomens skick i den mån det rätta förhållandet borde ha kunnat upptäckas vid . Hiltis mobilapp är framtagen för att tillgodose behovet hos den professionella hantverkaren. Borrmaskinen är en riktig borrmaskin, en bosch, som kräver strömförsörjning från ett vägguttag. Har inte använt den på något år nu men jag testade den nyss och den fungerar.


Skicka pm till mig på fb. Den hämtas i Kvarnsveden i Borlänge och skickas inte. Annonsen finns på flera sidor. Prissänkt till 4kr nu . RSK-nr enhet: TE BORRMASKIN HILTI.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.