fredag 26 februari 2016

Weight trainer resultat

Handlade det bara om kunskap så skulle alla vara i bra form och ingen skulle röka eller snusa. Det är först när du blir medveten om hur dina tankar styr dig och dina beslut, som du kan ändra dina vanor. För att få nya resultat , behövs att man gör nya saker.


Att ha viljan och kunskapen är bra, men för att ändra en livsstil . Hela den här resan har verkligen gett resultat jag inte kunnat drömma om och det är nog därför jag är så beslutsam om att fortsätta med detta.

Gunilla Olsson har gått ner kg och lyfter fram de fördelar som hennes PT och. Jag tänkte dela med mig lite utav resultaten från några av mina kunder både från gruppen som startade i augusti och gruppen som startade i september förra året. De som gick i gruppen som startade i augusti var totalt st som fullföljde hela månader och de gick tillsammans . Vi hjälper dig till ett lättare liv. Programmet för dig som vill nå ett hållbart resultat. Det innebär att de nu specialkompetens för dig som har målet att gå ner i vikt eller komma i form.


Kostrådgivning följs alltid upp.

För personlig rådgivning kontakta Annika Lilja eller Matilda Åberg. Ett lönsamt koncept som garantera får dina kunder att nå de resultat de så. GÅ NER I VIKT MED DIN PERSONLIGA TRÄNARE!


Vi har bestämt oss för att leverera resultat till våra kunder. Därför har vi valt att arbeta med . Din PT hjälper dig att lägga upp din kostplan för bästa resultat. Tillsammans med din PT kommer du garantera att nå dina resultat. WEIGHT TRAINER PORTALEN. Du får även tillgång till . Tillsammans med en PT (personlig tränare) får du verktygen du behöver för att nå ditt mål.


Med ett långsiktigt resultat. Vi har fyra delar i våra prograTÄNK! Oavsett om du vill gå ner vikt, börja träna, bli starkare, mer uthållig, få mer energi eller toppa en redan bra form hjälper vi dig att nå dit.


Träning: Personligare träning i . Träningen görs gemensamt i grupp där alla deltagare motiverar varandra till att uppnå de önskade resultaten.

Tillsammans med en PT får du verktygen du behöver för att nå ditt mål. Enkelt, effektivt och med ett långsiktigt resultat. Weight Trainer är ett träningsbaserat viktminskningskoncept för dig som vill nå resultat.


Konceptet är ett personligt anpassat viktminskningsprogram där du tränar tillsammans me och blir coachad av en personlig tränare, en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha. Om det bare handlet om kunnskap så ville alle vært i god form og ingen ville leve usunt. Det er først når du blir klar over hvordan dine tanker og avgjørelser kontrollerer deg, at du kan endre dine vaner. Beroende på hur mycket hjälp du behöver för att nå ditt resultat finns Weight.


For å få nye resultat , trenger en å gjøre nye ting.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.