onsdag 24 februari 2016

Luft mutterdragare

Mutterdragarsats AIW340A ½, delar. Hamrande mutterdragare med gummiklätt handtag och kompositkropp. Med dimsmörjare, förlängare, nippel, insexnyckel och st. Visa filter Stäng filter.


Köp din mutterdragare hos Swedol AB.

I vårt sortiment hittar du professionella mutterdragare som uppfyller alla de krav du ställer på kvalitet, kapacitet och funktionalitet. Jämför priser och läs recensioner på Borrmaskiner och Skruvdragare. Välkommen till PriceRunner! Hittade en billig med följande spec.


Vilken mutterdragare (tryckluft)? Dimensioner på tryckluftsslang och anslutningar, kan. Tryckluft eller elverktyg? Köp mutterdragare hos Verktygsboden.

Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Stort utbud av mutterdragare till rätt pris från varumärken som Bahco, Drift-Air, GAV och Scorpio. Handla direkt på nätet, fri frakt vid köp över 5kr.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. En bra mutterknakkare käver mycket luft så den kan smattra på blixsnabbt, det är det som tillsammans med momentet drar loss bultarna, men som privatperson slänger man nog inte ut 4k på en . På BAUHAUS finns flertalet mutterdragare. En normalstor pneumatisk mutterdragare (½ hylstapp) med moment kring 4Nm drar drygt 1liter luft per minut (fri avgiven luftmäng alltså vid atmosfärstryck). Denna räcker normalt för att lossa hjulmuttrar men ibland sitter det ju utav helvete.


Då är det nog bättre att smörja konan på skruvarna när man . Om man får välja mellan att ha luftverktyg eller en elektrisk motsvarighet. Tex en mutterdragare eller en kapmaskin. Sidsökningen gav inga resultat. Låga priser och snabb leverans. Främsta egenskaperna för en slående mutterdragare är dess snabbhet och styrka och den oslagbara stryktåligheten, detta är maskintypen för dig som inte har så höga krav på precisionen, men desto högre krav på robusthet.


När du väljer verktyg så skall du . Vilka maskiner behöver du idag?

Vi är maskinuthyraren som hjälper dig med allt från maskiner över dagen till den större etableringen. Här hittar du alltifrån skruvdragare, dumpers, grävmaskiner, liftar, bodar , elverk och mycket mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.