torsdag 6 oktober 2016

Annonsbladet lycksele

Bladet utkommer varje onsdag. Här på hemsidan läggs det nya bladet ut i samband med postutdelning. De första åren bestod annonsbladet av 4-sidor och har allt sedan dess distribuerats till alla hushåll i kommunen. Annonsbladet trycks i fyra färger.


Väljer du 4-färg kan du använda alla färger, för t. Förra året gick företaget med förlust.

Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter 1miljoner. Sveriges största söktjänst för öppettider. Wild Lapland är ett hundspannsföretag i Ruskträsk ca mil norr om Lycksele.


Hos oss får du uppleva aktiviteter med drag. Vi, Morgan, Lina och våra Alaskan huskies arrangerar turer så fort det finns tillräckligt med snö på marken och så länge som den finns kvar på våren. Vi färdas genom skogen på gnistrande snö och . Bocksliden - Skidanläggning.


Lycksele IF Alpina har anlagt en ny tävlingsbacke som håller hög klass för slalom.

Utöver detta så finns sträckningar för alla typer av åkning och även åkband för barn i barnbacken. Längdskidåkning Kroppen behöver luftas och tankarna behöver utrymme. För träning eller rekreation? För detta är en tur längs någon av spåren i Lycksele kommun att rekommendera. Spårkarta för Tannberget.


To get out into nature is important for the heart and soul of any age. Lycksele har ett brett utbud av Restauranger och Fikaställen. Lyxbäcken also offers an. Nedan kan du se vad andra tycker. Här hittar du hela utbudet.


Att dricka en exklusiv böna i en cold-brew är ingen ovanlighet i Lycksele. Budhas Kafferosteri bjuder både på kaffe i världsklass och ekologiskt hembakat. Det lilla kafferosteriet har blivit en världskä. Länk till respektive företags event hittar ni i rubriken.


Välkomna till sommarstaden Lycksele - Staden i Lappland! Du hittar skidspår, fritidsanläggningar, skoterleder, samhällsservice, lekplatser och mycket mer. Klicka bara i formuläret på sidan vad du söker efter så får du upp informationen.


Varsågoda, här kommer annonsbladet inför Mikaelimarknaden!

Du kan också välja att titta i satellitläge. I Lycksele finns många föreningar som anordnar aktiviteter för seniorer som exempelvis bingo, motionsdans och musikunderhållning. Föreningarna annonserar själva om dessa aktiviteter och ett tips är att hålla utkik i det lokala annonsbladet som utkommer varje vecka . I dagens annonsblad står att läsa att det ska spelas Fotboll och Damfotboll.


Trodde och hoppades att utvecklingen hade kommit längre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.