onsdag 5 oktober 2016

App som ändrar ansikte

Make any photo into a funny one. CNET: ”If you are searching for a great time killer and funny photo app , this one is for you. Main Features: Replace face parts Funny eyes, noses, make them bald.


Face swap” är en het nättren alltså appar som byter ansikten på våra bilder. Att använda dem är lätt: Ta bara en bild av dig själv och byt ansikte med en vän eller en kändis.

Skapa roliga filmer på en gång och få alla att skratta. Ge dig själv ett jättesmalt huvu eller enorma ögon. Lägg till ljus- eller undervattenseffekter, ändra din röst och låt som en mus eller en gorilla. Lägg till musik och skapa en jätterolig film att dela med dina vänner. Tusentals kombinationer.


Skaffa appen nu och dela dina . Läs recensioner, jämför kundbetyg, se skärmavbilder och läs mer om Face Swap App - Funny Face Changer Photo Effects. Hämta Face Swap App - Funny Face Changer Photo Effects för att använda på din Apple TV.

Till exempel, det kan lägga till ett leende, ändra kön och ålder, eller bara göra dig mer attraktiv”, förklarade Yaroslav Goncharov, VD Wireless Lab, . FaceApp är en app till iOS med vilken man kan manipulera fotografier på människors ansikten och lattja till det lite med dem. Men appen ska man kunna ta en bild på valfritt ansikte och sätta ett leende på ansikte , få personen att se äldre eller yn. Alla verkar gilla Snapchat, i synnerhet alla roliga filter som kan läggas över bilderna. Men det finns ju andra appar, med liknande funktioner.


Appen finns även till Android men vi rekommenderar då någon av ovanstående alternativ istället då Android-versionen inte har lika höga betyg och omdömen. Vi rekommenderar generellt apparna till de mobila plattformarna mer då denna kräver lite mer av användaren än de andra gör. Några har blivit arga för att appen bara har två kön, att de inte kan vara både man och kvinna. Andra är positiva för att appen låter dem leka med könsidentiteten. Den som inte vill byta kön i en app kan prova att byta tänder.


Det finns två typer av leenden att välja på. Båda ser på mitt åldrade ansikte ut som . Jag bara skulle vilja veta om det finns någon app som kan göra om en bild på mig och skapa en tecknad kopia (cartoon) Jag är främst ute efter att få ett tecknat ansikte. Tackar så mycket för hjälpen, Richard. Anmäl Ändra Gilla Svara.


Undrar du varför alla dina vänner är så snygga på sina selfies?

Då kan perfect3ligga bakom det Det är en app där du kan göra om dig själv HELT! Dom här apparna kan vara bra ibland om . Få har missat den nya virala appen Faceapp som kan ändra vilket ansikte som helst till att bli yngre, äldre, slätare, gladare eller se mer manlig eller kvinnlig ut. Vi på Metro kunde förstås inte låta bli att testa appen på några av våra mest kända politiker och kändisar!


Att hitta foto- och bild-appar som på något sätt är humorinriktade (eller är det i tanken i alla fall) är inte speciellt svårt. En av dem som fungerar förvånansvärt bra är en app som heter . Tja har du photoshop, markera ansiktet , sedan använd bara ett filter, t. Det ser ut som om det aldrig funnit ett ansikte där! De närmare 2olika effekterna är grejen med den här appen , även om det går att justera bilderna lite grann i övrigt också. Effekterna är allt från att göra. Förstora eller förminska ögonen, ändra formen på ansiktet , ändra hudtonen och mjuka till skinnet för bättre porträtt.


Lägg därtill olika färgtoner som . Dela eller spara bilden. Föredrar att spara i bilder. Välj en bild med ett ansikte , den morphas och ansiktet blir som ett trollansikte i en saga. När fotot är klart får du upp .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.