tisdag 4 oktober 2016

Seviyor sevmiyor final

Bölüm Çocukluk aşkı olan bir çift, yıllar sonra bir araya gelirse ne olur? Seviyor Sevmiyor ekranlara bu bölümle veda etti. Bir yaz dizisi olarak başlayan ve çok sevilen seviyor sevmiyor final yaparak ekranlara veda etti. Ancak seyirci final bölümünde beklediği mutlu sonu bulamadı.


Atv ekranlarında yayınlanan dizi reytinglerde yaşanan düşüş sonrası final yapma kararı aldı. SEVİYOR SEVMİYOR FİNAL BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Dizi bu hafta yayınlanacak 28. Final ) Şubat Pazar akşamı saat 20. ATV ekranlarında yayınlanan dizi reytinglerde yaşanan düşüş sonrası final yapma kararı aldı. Atv dizisinden haberimiz kötü. Deniz yeni işine ve kankasına kavuşuyor.


Bölüm Fragmanı haberine yapılan yorumlar (yorum ). NEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan FOTOMAÇ veya fotomac.

Yiğit Balcı yoğun bakımda ölecek mi merak ediliyor. Finali mutlu son ile mi bitecek diye merak edenler için detayları öğrenebilirsiniz. Yaza iddialı başlayan dizi son bölümlerde reytinglerin düşmesi sebebi ile final yapma kararı aldı. MF yapımın üstlendiği Romantik-komedi dizisi Haziranda yayın hayatına başladı.


Haram Geceler” isimli şarkı kullanıldı. Sadece Temmuz darbe girşimine karşılık, hassas yayın yapan Atv'nin yayın akışından çıkarıldı. Zeynep Çamcı seslendirdi.


Atv ise birçok kanaldan farklı . SEVIYOR SEVMIYOR FINAL KARARINDAN VAZGECSIN! Bahar Yilmaz Azerbaycan. Reytinglerde birinci sirada. Ve her bolumde heyecanli olaylar oluyor.


Bu yüzden final olmasini kesinlikle istemiyoruz. Bju kampanya şunlara teslim edildi .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.