torsdag 6 oktober 2016

Håltagning öron pris

Vill du ta hål i öronen på ett tryggt och säkert sätt? Med sterila produkter, hygieniska metoder och hudvänliga smycken sätter. Apotek Hjärtat i förväg. Dessa apotek erbjuder tjänsten. Om du är medlem i Klubb Hjärtat får du bonuspoäng när du tar hål i öronen hos oss.


Det var så länge sedan jag gjorde det och jag hittar ingen bra info på nätet.

Självklart skiljer det sig beroende. Vid vilken ålder anser du att man kan ta hål i. Hos oss kan du även köpa. Av extra hänsyn till barnen erbjuder vi håltagning i båda öronen samtidig, det går snabbare, känns tryggare och är mer skonsamt.


Kom in till något av våra. Pris 349:- (inkl. rengöringsservetter). Pris ett hål : 1kr (ingår ett örhänge samt en förpackning rengöringsservetter).


Pris två hål : 3kr (ingår två stycken örhängen samt rengöringsservetter).

Priset är olika för olika örhängen. Det räcker med en bokning oavsett hur många hål man vill ha i öronen. Håltagning säkert och försiktigt. UrPenn använder Inverness för håltagning i öronen , som är ett system utvecklat för att göra din håltagning så bra som möjligt genom att erbjuda den säkraste, mest teknologiskt avancerade håltagningssystem som finns på marknaden. Nu kan du göra hål säkrare och enklare än någonsin.


Endast medicinska och hudvänliga material används vilket minimerar risken . Smycka dina öron : håltagning i öronen hos Beautyface. Värde från 2kr – din deal: från 1kr. Proceduren går fort och Vi arbetar endast med medicinskt förpackade läkörhängen i titan eller plast - allt för att minimera risken för allergi och infektion. Lite nervositet hör ofta till.


En god idé är att låta Oss göra. Vi hjälper dig med håltagning i öron och näsa. Välj mellan eller hål. Ordinarie pris från 1kr, din deal: från kr.


Vi på Victroins Guld har gått kursen och har stor erfarenhet av att göra hål i öronen. Därefter kommer du tillbaka till oss, för att få hjälp med att byta till ett annat örhänge. Varmt välkomna till oss på Victorins Guld.

Har du funderat på hur det går till att ta hål i öronen ? Spana in vår video så ser du hur det går till! Näsa 349:- TYCKER DU OM VACKRA SMYCKEN? Vi tycker dessutom att du ska kunna bära vackra smycken utan oro för kontaktallergier.


Och att dina barn eller barnbarn ska ha samma möjlighet. Funderar ni på att tå hål i öronen ? Här kommer lite svar på frågor som kan dyka upp i samband med att man funderar på håltagning. Passa på att titta in till någon av våra butiker i Gränby Centrum vid Östra entrén eller på Drottninggatan nu på påsklovet. Pris för ett hål i örat 199kr, pris för två hål 349kr. Allergivänliga smycken från STUDEX75.


Titan örhängen Titan – den hudvänliga metallen ! Deras snälla håltagningssmycken för örat är utvecklade i . Karta och vägbeskrivning. Blomdahl Medical Ear Piercing.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.