tisdag 4 oktober 2016

Kretsloppsparken snårarp

På återvinningscentralerna i Åhus, Snårarp och Tollarp kan du också lämna farligt avfall, återbruk och pant. De är också stängda på påskafton, pingstafton, midsommarafton, julafton och nyårsafton, men öppna enligt ordinarie öppettider på trettondagsafton, . Det är vi som samlar in ditt hushållsavfall och ser till att det återvinns och behandlas på bästa sätt med miljön i fokus. Matavfall och brännbart avfall hämtar vi hemma hos dig med våra fossilbränslefria sopbilar. Grovavfall, farligt avfall och elavfall lämnar du kostnadsfritt på våra bemannade .

Centraler för grovavfall och farligt avfall. På alla återvinningscentraler kan du slänga grovavfall och trädgårdsavfall. Söndagar eller afton, stängt.


Vi arbetar aktivt för att utveckla insamlingen av hushållsavfall i Kristianstad. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, m. Butiken bedrivs både som daglig verksamhet och som dagverksamhet. Hit tar man sig med buss nr från Kristianstad.


Här tas det också emot elavfall (allt med sladd eller batteri).

Farligt avfall tas emot på återvinningscentralerna . Karta och vägbeskrivning. I kretsloppsparken i Snårarp sorteras avfall och skickas därefter till den behandling som är lämpligast. Stora mängder material kan återvinnas, trädgårdsavfall komposteras och brännbart material skickas till förbränning. Upptäck lokala företag, sök efter vänner och familj samt kolla tomtgränser, historiska flygfoton, cykelvägar m. Lars Haagens pappa bor intill parken och sonen har varit på besök och sett nedskräpningen.


Skogen på väg upp till min far var full med avfall, plast och dylikt. Dagens första runda till snårarp. Kretsloppsparken i Snårarpfår nu kritik för att papper och plast blåst ut och skräpat ned. Bra folk på det stället att ha å göra med ! Vill du se alla objekt som har en . Det finns också två mindre återvinningscentraler i Arkelstorp och Degeberga.


Renhållningen kristianstad - Var klimatsmart - sortera mera. Turerna körs fram till och med den december med regionbusslinje 556. Med den nya tidtabellen får vissa hållplatser i Skåne nya namn.


Branden i soporna i kretsloppsparken i Snårarp utanför Kristianstad som startade i söndags, har fortfarande inte dött.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.