fredag 7 oktober 2016

Lecablock vikt

Byggblocken tillverkas av en massa som består av LECA lättklinker 0–mm, cement och vatten. Tack vare sin skrovliga yta och lätta vikt är lecablock enkelt att bygga med . Leca murblock 190x190x5mm, St. Idag finns ett stort antal byggnader med lättklinkerns många.


Våra lecablock är ett praktiskt sätt att bygga exempelvis husgrunder eller murar på ett snabbt och billigt sätt.

Antal per pall: Användningsområde: Inomhus Utomhus . Blocken muras med fördel ihop med hjälp av. Ungefär hur mkt väger ett lecablock med måtten 25x19x? LECA byggblock omfattar flera blocktyper som tillverkas i blockmaskiner. Från engelskan kommer varunamnet LECA : Light. Expanded Clay Aggregates, som fritt översatt betyder lätt expanderad lera.


MURBLOCK FINJA ORGINAL 190X190X590.

Lecablocket är spåra vilket underlättar armering av murverket. Lättklinker är ett väletablerat och värdefull. De raka blocken och hörnblocken i bredderna 2– 3har hål. Dessa minskar blockens vikt men kan även utnyttjas som kana ler för installationer eller igjutningar vid halvstensförband. Block i bredderna 1– 350mm är baserade på . Väggprofil i stål för montering av Lecablock för innervägg.


Lecabalk av armerad massiv lättklinkerbetong. För bärande och överbyggande element över fönster- och dörröppningar. Lecablock : 19x19x49cm Lecablock produceras av leca lättklinker, bindemedel och vatten.


På grund av de många hålrum, har leca - block goda isoleringsegenskaper, i kombination med styrka, frostbeständighet och en relativt låg vikt. En planteringsmur i detta material släpper till exempel gärna igenom vatten och näring till ”jordkistan”, som annars kan bli utarmad efter några år. Vill man skapa ett uterum med kök och matplats . Ett klassiskt och ergonomiskt block som vanligtvis används tillsammans med Mur- och putsbruk B för murning av grunder, väggar, garage, uteplatser eller hela hus.


Goda produktegenskaper som låg vikt. Kontakta butik för pris.

LECA SKALMUR – PROJEKTERINGSANVISNING. Hållfasthetsklass: MPa. Egenskaperna kan lösa många problem samtidigt och erbjuder lösningar med låg vikt till en mängd geotekniska utmaningar.


Låg densitet och hög hållfasthet tillsammans med rationell hantering gör kulan till en konkurrenskraftig produkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.