fredag 7 oktober 2016

Ozongenerator hyra göteborg

Vid teknande av mån abonnemang ingår utkörning i Göteborg utan extra kostnad. Du kan även teckna vår paketlösning med. Ozongeneratorer tar även död på bakterier och mögelsporer som finns i luften.


Detta för att underlätta för kunder som har mindre och enklare luktskador att sanera samt för kunder som befinner sig långt ifrån oss, då resvägen gör att det blir för dyrt att anlita oss. Ozon finns i naturen som ett skyddande lager mot ultravioletta strålar i stratosfären dels som marknära ozon i atmosfären.

Faktum är att ozon även används för att desinficera luft och vatten och för användning i en . Hyr Hyrsams ozonrenare för att bli kvitt dålig lukt som cigarettrök, brandrök, mögel, stuglukt, jordlukt m. Vill få bort skut- och mögellukten i maxi 77an innan sommaren. Vet någon var man kan hyra en ozongenerator i Stenungsund (eller Borås)? Vill du hyra maskiner eller annat ur vårt sortiment?


Vi finns från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Vänligen välj vilken stad du vill komma i kontakt med. Du hittar alla våra städer under rubriken Kundcenter.

Med Hygglo hyr du prylar du behöver - när och där du behöver dem - eller hyr ut dina saker när du själv inte använder dem. Tryggt, enkelt och hygglo. På vår hemsida kan du boka det du behöver hyra och lägga upp dina egna annonser.


Penthon hyr ut och säljer ozonaggregat. Vi har nu efter mycket tänkande beslutat att börja hyra ut ozonaggregat för luktsanering till privatpersoner och . Om man har ett mer kontinuerligt behov, exempelvis en sommarstuga som man upplever ” sommarstugelukt” i så kan det hända ett en veckolång sanering inte räcker. Vi säljer i sådana fall . Uthyrning avfuktare, Ozon generator , ozonaggregat, plasma jonisator,korttids mätare för radon, byggfläktar, värmare.


Hyra avfuktare i Stockholm Hyra ozonaggregat. Hos oss kan du hyra eller köpa avfuktare, tex vid vattenskada kan du hyra tillfälliga avfuktare. Eller köpa sorptionsavfuktare för krypgrunden.


På Rentl når du hemmafixare som letar efter att hyra verktyg och maskiner med bra kvalitet. Vi vill vara en förebild inom hållbar utveckling. När du hyr utrustning från Cramo kan du vara säker på att du tar ansvar både när det gäller affärsetik och miljö – både globalt och på den enskilda arbetsplatsen.


Varberg, Falkenberg, Kungsbacka, Göteborg med omnejd. Kontakta oss så hjälper vi dig. Priser för hyra av 1st luktsaneringsaggregat.

Vi brukar använda en kombination av sprit och ozonsanering för att få bukt med. Om man vill hyra ett aggregat så hyrs det ut veckovis och kostar 12kr per. Ozoneair är den enda ozongeneratorn som arbetar i oscillerande intervaller vilken ger en mycket skonsam rening och därmed eliminerar risken för eventuella följdskador.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.