måndag 3 oktober 2016

Sugbil pris

Sugbil med sug och blåsaggregat. Med våra specialutrustade lastbilar erbjuder vi en bred och bra service till anläggningsföretag, rivningsföretag, byggföretag, underhållsföretag, industrier, försäkringsbolag, fastighetsförvaltning och saneringsföretag. I detta fall består det av MYCEKETstrora mängder torv och det enda sättet jag kan tänka mig att få bort det är med en sugbil av något slag. Någon som har gjort något liknade?


Hyrt in sugbil , vad göra?

Du väljer själv om du vill ha det på löpande timdebitering eller om du vill att vi ska offerera ett fast pris. Du kan alltid vara säker på att få samma höga service som på Sorteras övriga tjänster och produkter. Sydvac eftersträvar att använda utrustning av bästa möjliga teknik. Våra sug- och blåsbilar har en hög prestanda när det gäller sug- och blås kapacitet. Sugkapaciteten är kubikmeter luft per sekun vilket visar på hög kapacitet att förflytta material av olika slag.


Detta ger er som kund en effektiv och prisvärdig tjänst. VISABs sugbilar är utrustade med en kostnadseffektiv högtippsfunktion, som gör att den kan tippa uppsuget material direkt i flak ute på arbetsplatsen.

Vi utökar vår sugbilsflotta! Under april månad kommer två nya sugbilar till DK Sanering och sätts i trafik. Detta kommer ytterligare underlätta för dig som kund att få ut din beställda bil snabbt och smidigt. Den ena av bilarna är en ren sugbil medans den andra är en sug och blåsbil.


Tillbaka till alla nyheterna. Kombibilar - spolbil och sugbil. Sortera efter lägsta pris , Sortera efter högsta pris.


Vakuumsugning av alla typer av material, från grus och spån till slam och vätskor. Citycom Låg spolbil och slamsugare. Materialblåsning med sugbil av bland annat singel, makadam. Spån funkar bra att suga men större pinnar brukar sätta igen slangen. Man kan tjäna rätt mycket tid på att man går före och plockar bort sånt som kan stoppa i slangen det brukar kosta en hel del så kan man få det att flyta på för sugbilen spar man en hel del slantar.


Tidsåtgång för sugbil kan inte bedömas i detta läget. I förslaget ingår inte kostnader på reparation eller förstärkning av . Våra slam- och spolbilar hjälper dig snabbt och effektivt med allt från från avloppsproblem till tanktömning, så du slipper onödiga driftsstopp. Vi kör med ADR-fordon, vilket innebär att de uppfyller alla miljö- och säkerhetskrav på transport av farligt avfall.

Slamsugningsbilar säljes och köpes. Stena Metallkoncernen samlar in, förädlar och återvinner alla typer av avfall. En ständig målsättning är att utveckla nya innovativa sätt att hantera samhällets avfall med hållbara metoder för kunder, miljö och samhälle. I koncernen ingår också produktion av aluminium från återvunnen råvara, leveranser av stålprodukter, . Vår strävan är total återvinning av naturligt byggavfall. NMT:s verktyg är containrar från 5mtill 30msamt säckar small,medium och large för att anpassa oss till olika behov.


NMT säljer också olika fraktioner av sten och jord samt kan erbjuda höglyft upp till meter och sugbil med olika funktioner (Se info på resp plats) . Hämtpris Västerås eller Eskilstuna, fråga oss om pris till er adress. Det blir restslam från alla reningsverk och för ett hushåll på fem personer året runt boende blir volymen ca 2m3. Många reningsverk har ett eget slam lager på 5mvilket innebär att man måste tömma slammet med sugbil flera gånger om året. Tillägg vid nyttjad tjänst. Framkörningsavgift om tömning inte kunnat ske.


Lyft av lock som kräver två personal. Spol- och sugbil , per timme. Tömning och behandling av fosforfälla. Med vår lilla slambil kan vi utföra både spoljobb och diverse sugjobb.


Spoltanken rymmer kubik vatten, och slamtanken rymmer kubik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.