måndag 3 oktober 2016

Ståltrappor

Weland raka trappor standard tillverkas av stål och används främst inom industrin och som utrymningstrappor i olika byggnader. Welands monteringsbara raka trappor består av fyra huvudkomponenter. Vangstycken, trappsteg och planer av gallerdurk samt räcken.


Trapporna levereras i lösa delar . Monteringsklara trappor levereras normalt i lösa delar som byggset inkl.

Genom att kombinera olika räckes- och stegtyper passar en ståltrappa de flesta byggen. Kan även kombineras med våra spiraltrappor för så . Utförandet på våra raka ståltrappor till olika byggprojekt skiljer sig självklart i form av säkerhet och design. VYTAB, ett företag som konstruerar spiraltrappor, raka trappor, specialtrappor, räcken, durk och allt där emellan.


Vi gör ståltrappor och räcken åt både privatperson och företag. Du hittar bilspel här på vår webbsida. BIRSTATRAPPAN SÄLJER OCH TILLVERKAR STÅLTRAPPOR. Våra trappor används bla.

Ofta är de varmförzinkade för exteriöra miljöer. För interiört bruk designas trapporna och ytbehandlas med hänsyn till övrig inredning. Utöver trappor erbjuder vi . Men nu, när design- och interiören till större del handlar om mer personliga uttryck så har den också blivit ett populär inslag i hemmet. Vitaby snickerifabrik säljer designade ståltrappor i modern design.


Vi skräddarsyr varje detalj för att trappan skall passa in perfekt i sin miljö. Oavsett om ni väljer rostfritt stål, lackat stål, aluminium eller gjutjärn, så kommer ni ha glädje av er trappa för lång tid framöver. Vi erbjuder steg i trä, glas eller stål. Vi utför betong och terrazzosteg samt planer för beläggning av ståltrappor och andra trappstommar. Beklädnads i tillverkningstjocklek – mm är vanligast förekommande.


Bärande centrum-monterad plåt. Integrerad synskademarkering m terrazzo i avvikande färg. Ståltrappor (beklädnadssteg).


Fribärande gråbetongsteg med . Vi har utvecklat vårt kunnande runt denna produkt där vi snab.

Uppbyggnaden med ett brett urval av standarddetaljer gör att du kan få en snabb leverans efter just dina önskemål. Här listas leverantörer av ståltrappor. Häfla Bruks raka trappor är i stor utsträckning byggda på . För produktbeskrivningar mm för ståltrappor , hänvisas till respektive företags hemsida. Vårt arbetssätt genomsyras av ett äkta personligt engagemang, kvalitetskänsla och erfarenhet. Med hjälp av vår mångåriga yrkesvana vet vi hur vi ska få fram bra produkter, detta återspeglas i ett kundregister av hög kvalitet.


Vi utför designföremål i metall, ståltrappor , metallräcken och metallkonstruktioner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.