tisdag 1 november 2016

Strömavbrott fortum ekerö

Här finns information om både planerade och oplanerade strömavbrott i Ellevios elnät. Oplanerade (driftstörning), Planerade (arbete), Dygn. Siffrorna visas i realtid.


Observera att du efter en tid måste trycka på Uppdatera i webbläsaren. Just nu är det strömavbrott på Färingsö med ca 8berörda anläggningar.

Adelsö har ett strömavbrott med berörda anläggningar. Det har varit ett större strömavbrott som främst berört Lovö och Ekerö , men även ett fåtal hushåll på Färingsö. Du kan själv se om ditt strömavbrott redan är registrerat hos oss, då syns en markering på kartan.


Det betyder att vi jobbar på att avhjälpa felet och du behöver inte anmäla det till oss. För att läsa mer om avbrottet och när strömmen beräknas vara tillbaka klickar du på markeringen på kartan tills informationen visas. Det nya bolaget heter Ellevio. Kontakta Ellevio för frågor rörande strömavbrott.


Här hittar du information om vår verksamhet, främst i Sverige.

Det är just nu strömavbrott. Se Fortums hemsida för mer information. Avbrottet berodde på ett fel som uppstod vid. Tror du att det är strömavbrott eller ett avbrott i leveransen av fjärrvärme har du möjlighet att verifiera det på vår avbrottssituationskarta.


Fortum ökar beredskapen inför stormen Alexander. Bland våra egna kunder har 10. Enligt SMHI:s prognoser kommer ett kraftigt oväder in över västkusten under fredag kväll och natt till lördag. Fortum har därför utökat beredskapen för strömavbrott i nätområdena i norra Hallan Bohuslän, Skaraborg och Ekerö. Nyheter Arbete över klubbgränserna ska stärka Ekerö IK och Skå IK och bygdegård.


Vi har gemensamma utmaningar, säger Nicklas Lindersson, ordförande i Ekerö IK. Nyheter Flera tusen elkunder på Mälaröarna drabbades när ett strömavbrott inträffade under tisdagsförmiddagen. Allt flyg till och från Bromma flygplats stoppades under drygt en timma sedan ett omfattande strömavbrott drabbat Brommaområdet på måndagen. Bromma flygplats reservkraft att fungera och terminalbyggnaden på . Strömavbrottet inträffade kl 16.


Det handlar framför allt om att ersätta dagens luftledningar med kablar i marken eller i luften, som klarar av hårt väder och därmed minskar risken för strömavbrott. Där ska vi byta ut cirka mil ledningar och cirka 1nätstationer. För att kunna hantera eventuella strömavbrott har Fortum tagit beslut om att öka sin beredskap.

Ett annat stort projekt . Vi har ökat beredskapen på västkusten, i Skaraborg, Värmland och på Ekerö utanför Stockholm. Totalt handlar det om cirka extra resurser som är redo att rycka ut om det behövs, säger Thomas Saubach . Skellefteå Krafts elnätskunder i Lyckseleområdet och delar av Norsjö kommun har sedan tisdagskväl. Källa: Energimarknadsinspektionen.


Då det föreligger stor variation av både antalet uttagspunkter och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.