onsdag 19 april 2017

Ap gödseltunna

Häng med upp i kranen på Bioskördarna i Skånes nya monstertunna! Från den är utsikten öven rampen bra. De nya Gøma GG gödseltunnorna släpps till försälj. Flytgödselspridare säljes och köpes.


Du kan också köpa: streumaster logo harso logo bomech logo logo slurrykat duport growi2.

Samarbete om försäljning av AP´s vagnprogram i Sverige. Bil Beskrivning, Kategori, Län, Pris. Olby KUBIKS GÖDSELTUNNA. STYRANDE ENKEL COBRAPUMP SKRUVP.


Axima har anställt Conny Ohlsson som har lång erfarenhet av gödselhantering. Samtidigt så har vi nu representation av AP -gödseltunnor. Första affären blev en 3-axlig kubiks gödseltunna och andra blev en gödselstrailer från AP.


Denna vagn kommer vi dra med oss runt på olika evenemang i sommar.

Scania bonden: Fler än 500 . Hydraulisk höj och sänk bara hjul. Storlekar 50m 60m 75m 85m3. Leveranser över hela Sverige. Finansiering via Dnb finans finns.


Buffettank, gödselbehållare, star, rana. Fälttank, fält, mellanlager. Vi har nu gödseltunna säljes från Blocket. Hårdpress AP 5Welger med balkastare. Betesputsare: Agromec Ställbar i sida och vinkel.


En utställare är Ingemann Larsen, som har agenturen för AP Gyllevogn i Sverige och Danmark. De agerar även representant för. Gödselpump: Star 6” Eldriven hkr. Danska försök visar att marktrycket kan sänkas med procent genom att kombinera gummibanden och hjulen på en gödseltunna om kubik.


Eftersom banden hissas upp . För entreprenörer har det blivit till att köpa större ekipage.

Företaget driver ett eget jordbruk, men har i huvudsak skörd av biomassa . I våra verkstäder säljer vi bland annat personbilsdäck ,mc däck,lastbilsdäck och traktordäck från välkända leverantörer så soMichelin . Den första gödseltunnan i Sverige som surgör gödsel rullar nu i Skåne. De satsar på marknadsledande teknik för att minska ammoniakavgången vid spridning av flytgödsel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.